Mi a különbség Mexikói és a magyar területvesztés
között ?
Figyelt kérdés
Ugye Trianon nálunk nagy tragédia. De Mexikónak is volt egy hasonló esete. Ugye amikor elvesztette Texast, Kaliforniát stb. De náluk ez nem akkora nagy nemzet tragédia. Miért ?
jún. 7. 20:11
1/9 anonim válasza:
Az, hogy azok a területek nem 1000+ évig voltak Mexikó részei.
Plusz ott alapból a már bejövő spanyolok vették el az ott élő indiánoktól.
Igaz, mi előttünk is voltak népek a Kárpát-medencében, de többségük beleolvadt a magyarságba, egyáltalán nem ugyanaz a helyzet volt mint a spanyolok vs indiánok esetén.
jún. 7. 20:16
2/9 anonim válasza:
A fő különbség, hogy a texasiak nagyrészt szerették volna, ha csatolják a - de facto - független Texasi Köztársaságot az Egyesül Államokhoz.
Ettől függetlenül nem teljesen korrekt, igazságos, mint semmi sem fekete-fehér, de inkább hasonlítsuk akkor már Gibraltárhoz vagy a Falkland-szigetekhez.
jún. 7. 20:22
3/9 anonim válasza:
2 = rohadt, mocskos kommunista disznó.
jún. 7. 20:57
4/9 anonim válasza:
Bors Máté kissé átírva:
Oszi keresd ki légy szíves a kartonokat az „L” betűnél, Lofefi-nél. Miért Dezső ki ez a Lofefi? Ez kérlek szépen egy rohadt kommunista.
jún. 9. 21:50
5/9 anonim válasza:
A #2-es választ nemcsak a trágársága miatt érdemes jelenteni, hanem azért, is, mert majdnem egy egész nemzetet titulál elmebeteg, büdös nácinak – valójában tehát épp a náci mentalitás megnyilvánulása.
jún. 24. 13:41
6/9 anonim válasza:
Ha az megnyugtatja a kérdezőt, trianon nálunk is csak a büdös gyökerek számára nagy tragédia.
júl. 18. 17:57
7/9 anonim válasza:
No, a náci szellemiségű 2-es választ törölték, most jött egy kábé ugyanolyan. Remélhetőleg ez is mihamarabb a kukában landol, hogy ne mérgezze a levegőt.
júl. 18. 18:20
8/9 anonim válasza:
Itt nem arról van cuni, hogy a neked nem tetsző válaszokra toporzékolsz, és az sem járja, hogy a saját beszűkült látásmódod alapján egy egész népet érzel megsértve akkor, amikor fasisztoid patkány kérdésedre neked nem tetsző válasz jön.
Szedd össze magad.
júl. 18. 18:27
9/9 anonim válasza:
Kulturált barátom, nem a nekem nem tetszésről van itt szó! Mellesleg én semmilyen kérdést nem tettem fel, úgyhogy nem is tudom, minek szántad a „fasisztoid patkány” jelzőt. Higgadj le, olvasd el figyelmesen a leírtakat, próbáld értelmezni, aztán gondolkodj el azon, miért nem normális dolog, hogy tízmillió embert büdös gyökérnek tartasz azért, mert nem azt gondolja, amit te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!