Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyien lesznek szombaton...

Mennyien lesznek szombaton Magyar Péter demonstrációján a Hősök terén?

Figyelt kérdés
Ha a kormányközeli média számításait vesszük, miszerint a békemeneten 500 ezren voltak, akkor itt bőven millió feletti tömeg várható.

jún. 6. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
a bekemeneten kb 30ezren voltak felvétel számítások alapján es sokszorosa lesz Magyar Péternél
jún. 6. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Biztos h többen lesznek mint a birkameneten. De a vàlasztàst mègis a fidesz fogja nyerni...
jún. 6. 22:11
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
Egy-két háborúpárti agyament lézeng majd ott xd
jún. 6. 22:32
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Tök mindegy, nem változat semmin.
jún. 6. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
20millio
jún. 7. 05:58
 6/12 anonim válasza:
90%
Sokan !
jún. 8. 15:25
 7/12 Pombe ***** válasza:
39%

#3: "Egy-két háborúpárti agyament lézeng majd ott xd"

Áhhh... szerintem oda nem megy egy Fideszes se. Nem kell paráznod, nyugi! :)

A Fideszesek nem akarnak küldeni fegyvereket a szabadságharcosoknak, magyarán Putyin röhögve továbbgyilkol egészen a magyar határig, és az még el fog tartani egy darabig, utána a leigázott ukránok ebbe nem fognak belenyugodni, és az isten tudja meddig lesz állandó tűzfészek Ukrajna.

Én tudom, hogy te nem szopod be a hazug orbáni "béke" szó értelmét, aminek valódi jelentése: Értettem Putyin elvtárs! Parancsára! :D

... de azért nem mindenki annyira tájékozott, mint te, és bizony sok ember simán megvezethető.... Pfuuu, szerencsére nem mindenki, pl. te se, meg hozzád hasonlóan az egész EU se.

Szóval ne rémüldözz, egyetlen Fideszes se lesz ott, akik a "béke" állandó hangoztatásával írják alá folyamatosan azt a szerződést, amit a pszichopata tömeggyilkos Putyinnal kötöttek. Nyugi... :)

jún. 8. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
9%
Hát, úgy hallottam, messze nem voltak egymillióan, nagy leégés volt.
jún. 8. 20:31
 9/12 Pombe ***** válasza:

Ja...! :D - egy kis kiegészítés...

#3: "Egy-két háborúpárti agyament lézeng majd ott xd"

Tudom, hogy ezt te is tudod, de a Fideszes rajongók egy része úgy képzeli, hogy az EU, Amcsi majd amikor egy deka fegyvert se küld az Ukránoknak, akkor az a Putyin, aki a saját honfitársait is tizessével dobálja ki toronyházakból (némely esetben a feleségekkel, gyerekekkel együtt, meg a politikai ellenfeleit megmérgezi, börtönben embertelen körülmények között tartva halálba hajszolja...stbstb), az amint látja, hogy az ukránok fegyvertelenné válnak, akkor kikerekedett szemekkel feláll, és megparancsolja a tábornokainak, hogy azonnal fejezzék be a harcot, mert ő nem fog fegyvertelenekre lőni!

Ő egy tisztességes gazember! Ő igazi lovag, aki tiszteli az ellenséget! Igaz, hogy az eredeti céljának első lépcsőfoka-, vagyis Kijev elfoglalása ezzel számára elérhetetlenné válik, de üsse kő! Ő egy igazi humanista, emberbarát és filantróp! Csak akkor gyilkolja le a nőket, gyerekeket, ha már elkerülhetetlen. Éppen azért rabolja el számolatlanul az ukrán gyerekeket, hogy nehogy bajuk essék! Bizony!

Egyszóval Putyin sose lőne fegyvertelenekre, és azonnal ő is lerakja a fegyvert, ezután összeölelkezik az ukrán vezetőkkel (talán könnyek is lesznek - annyi azért nem, mint Orbán szemében a békemenetkor, mert túl sok volt a backstage-en a vöröshagyma...), és végre beköszönt Európa aranykora...

Nem hiszed el, de egyes Fidesz rajongók ezt képzelik, már azok, akik nem tudnak arról, hogy a többségük valójában Putyinnak dolgozik. :D

jún. 8. 20:51
 10/12 A kérdező kommentje:
#8 Ha a prostisrácok számítását vesszük alapul a birkamenetet illetően, akkor 2 millión voltak.
jún. 8. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!