Az igaz, hogy Magyar Péter demonstrációin csak azért vannak olyan sokan mert annak a fele aktivista akik mindenhova követik őt?
Figyelt kérdés
Bohár Dani tette ki a fb oldalára. Meg kommentekben is olvastam. Ugye ez nem igaz? Most nagyon csalódott vagyok, azt hittem megindult valami, erre kiderül, hogy mégsem?máj. 8. 14:24
2/13 anonim válasza:
Sok településről érkeztek, az ország minden pontjáról. A tömeg egy töredéke volt debreceni, a többiek máshonnan érkeztek.
4/13 anonim válasza:
Egy párezer tüntető valóban nem debreceni volt kb 2-3 ezer ember, de a nagytöbbség az debreceni volt Kb 9-11 ezer ember.
5/13 anonim válasza:
Majd megértik mi folyik körölüttük, hacsak nem a hülyét játszák. Éppen rendszerváltás folyik.
6/13 anonim válasza:
Az szerintem nagyobb szó lenne, ha lenne párezer aktivistája, aki ingyen és bérmentve utazgat mindenfelé vele.
7/13 DK-s válasza:
Semmi meglepő nincs ebben.
Szerinted nálunk mi szokott lenni? Ugyanez.
Amikor Dobrev járta körbe az országot, volt egy kb:350-400 fős csapat, aki mindenhová követte.
8/13 DK-s válasza:
#6-nak:
Tévedsz. Semennyire nem "nagy szó", ha van 1500-2000 rajongója, aki mindenhová követi.
9/13 anonim válasza:
Ez minden pártnál így van. Van egy csapat, akik általában nem párttagok, csak aktivisták, és ahova lehet, követik az elnökséget. De ez a jelenlévők nagyon kis része, max 5-10%.
10/13 anonim válasza:
@8 hany olyan ember van ma Magyarorszagon, aki 1000 embert barmikor barhova kepes mozgositani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!