Az igaz, hogy Magyar Péter demonstrációin csak azért vannak olyan sokan mert annak a fele aktivista akik mindenhova követik őt?
Figyelt kérdés
Bohár Dani tette ki a fb oldalára. Meg kommentekben is olvastam. Ugye ez nem igaz? Most nagyon csalódott vagyok, azt hittem megindult valami, erre kiderül, hogy mégsem?2024. máj. 8. 14:24
11/13 anonim válasza:
Nem hiszem h igaz. Az emberek dolgoznak/ èlik az èletüket. Nem tudják jàrni az orszàgot és fõleg nem ilyen tömegben. És kevès aktivistàja van köztük èn is, de legtöbben csak akkor megyünk vhova ha èpp ráérünk.
12/13 anonim válasza:
Az az ember még nem mondott igazat. Folyamatosan hazudik és manipulál. Pont az a célja, hogy elbizonytalanodj.
13/13 anonim válasza:
Hát ja Bohàr egy jó nagy gyökér, de versenyezhetne a többi megafonos közpénznyelővel. Egyik spanom ismeri a trombitàst koràbbról. Azt mondja h élõben sokkal cukibb az a homàr, fõleg amikor a pasijával sètalgat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!