Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik azt hiszik, azt mondják,...

Akik azt hiszik, azt mondják, hogy a pénteki tüntetést gyurcsányisták, sorosisták, lmbtq aktivisták szervezték, bele tudnak kötni bármelyik beszédbe?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=kFARpuyspTE&t=2226s

Tanácsolom, hogy nézzék meg, és utána fröcsögjenek. Tényleg arról szólt ez a tüntetés, amit állítotok? A legtöbb beszédben a bal- és jobboldalt is kritizálták. A gyermekek biztonságáról beszélnek, hogy mi hiányzik a gyermekvédelemből.

febr. 18. 01:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%

Fideszes előadó volt ott?

Mert nekem úgy tűnik, ez egy ellenzéki összejövetel volt.

febr. 18. 01:53
 2/19 A kérdező kommentje:

De hát nem volt ellenzéki összejövetel. Pártfüggetlen volt az esemény, a szervezők youtuberek, akik ugyanúgy szidják Gyurcsányt, Jakabot, MZP-t, mint Rogánt és Orbánt. Direkt kérték a tüntetőket, hogy ne hozzanak pártlogót.

Az pedig igazán a fideszeseket írja le, hogy ennyire nem érdekli őket a gyermekvédelem.

febr. 18. 01:56
 3/19 A kérdező kommentje:
#1 megnézted a videót? Nézd meg, és utána írj választ, kérlek!
febr. 18. 02:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Akik pozitívan értékelik az első kérdezőt... kérdezném: ti meghallgattátok a beszédeket, vagy csak a neveiket, arcaikat láttátok?
febr. 18. 02:05
 5/19 anonim ***** válasza:
69%

1, rosszul láttad, nem volt ellenzéki megmozdulás. Civil youtuber-ek megmozdulása volt. Olyanok, akik otthon a panelproliban fogtak egy kamerát és elkezdtek beszélni. Egy kamerához, még Soros sem kell, mert azt talán még egy csóró is megengedheti magának.

Civil megmozdulás volt, nem ellenzéki, nézd meg mégegyszer.

febr. 18. 06:46
 6/19 anonim ***** válasza:
49%

“ Fideszes előadó volt ott?”

Mivel a fideszesek pedofilok, így nyilván egy sem volt ott.

febr. 18. 07:26
 7/19 anonim ***** válasza:
16%

Hát, Zsoltika nyomott azért lmbt párti propagandát.

A Fókuszcsoport meg kap Soros pénzt.

febr. 18. 07:59
 8/19 anonim ***** válasza:
62%
Pedofilok nem mennek el egy pedofil ellenes tüntetésre. Miért lett volna ott fideszes?
febr. 18. 08:02
 9/19 anonim ***** válasza:
13%

7, én mit rontok el, hogy ugyanazt gondolom a politikáról, mint Csokiék, és még mondani is szoktam, de mégsem kapok érte pénzt senkitől?

Szeretnék én is guruló dollárt kapni a semmitsemérő forintunk helyet! Adj Uram dollárt nekem!

febr. 18. 08:05
 10/19 A kérdező kommentje:

#7 nem lmbt párti propagandát nyomott, észérveket mondott el - hogy nem a melegek, hanem a pedofilok a veszélyesek a gyerekekre, tőlük kéne megvédenie a kormánynak a gyerekeket, és nem a pride-tól, a nem létező nemátalakítóműtét lobbistáktól vagy a könyvektől. A propagandát a kormányod szokta használni, nem ezek az emberek.

Fókuszcsoport természetesen semmilyen pénzt nem kap senkitől, egyedül a követőik támogatják őket. Remélem, vicc volt.

febr. 18. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!