Akik azt hiszik, azt mondják, hogy a pénteki tüntetést gyurcsányisták, sorosisták, lmbtq aktivisták szervezték, bele tudnak kötni bármelyik beszédbe?
https://www.youtube.com/watch?v=kFARpuyspTE&t=2226s
Tanácsolom, hogy nézzék meg, és utána fröcsögjenek. Tényleg arról szólt ez a tüntetés, amit állítotok? A legtöbb beszédben a bal- és jobboldalt is kritizálták. A gyermekek biztonságáról beszélnek, hogy mi hiányzik a gyermekvédelemből.
Fideszes előadó volt ott?
Mert nekem úgy tűnik, ez egy ellenzéki összejövetel volt.
De hát nem volt ellenzéki összejövetel. Pártfüggetlen volt az esemény, a szervezők youtuberek, akik ugyanúgy szidják Gyurcsányt, Jakabot, MZP-t, mint Rogánt és Orbánt. Direkt kérték a tüntetőket, hogy ne hozzanak pártlogót.
Az pedig igazán a fideszeseket írja le, hogy ennyire nem érdekli őket a gyermekvédelem.
1, rosszul láttad, nem volt ellenzéki megmozdulás. Civil youtuber-ek megmozdulása volt. Olyanok, akik otthon a panelproliban fogtak egy kamerát és elkezdtek beszélni. Egy kamerához, még Soros sem kell, mert azt talán még egy csóró is megengedheti magának.
Civil megmozdulás volt, nem ellenzéki, nézd meg mégegyszer.
“ Fideszes előadó volt ott?”
Mivel a fideszesek pedofilok, így nyilván egy sem volt ott.
Hát, Zsoltika nyomott azért lmbt párti propagandát.
A Fókuszcsoport meg kap Soros pénzt.
7, én mit rontok el, hogy ugyanazt gondolom a politikáról, mint Csokiék, és még mondani is szoktam, de mégsem kapok érte pénzt senkitől?
Szeretnék én is guruló dollárt kapni a semmitsemérő forintunk helyet! Adj Uram dollárt nekem!
#7 nem lmbt párti propagandát nyomott, észérveket mondott el - hogy nem a melegek, hanem a pedofilok a veszélyesek a gyerekekre, tőlük kéne megvédenie a kormánynak a gyerekeket, és nem a pride-tól, a nem létező nemátalakítóműtét lobbistáktól vagy a könyvektől. A propagandát a kormányod szokta használni, nem ezek az emberek.
Fókuszcsoport természetesen semmilyen pénzt nem kap senkitől, egyedül a követőik támogatják őket. Remélem, vicc volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!