Akik azt hiszik, azt mondják, hogy a pénteki tüntetést gyurcsányisták, sorosisták, lmbtq aktivisták szervezték, bele tudnak kötni bármelyik beszédbe?
https://www.youtube.com/watch?v=kFARpuyspTE&t=2226s
Tanácsolom, hogy nézzék meg, és utána fröcsögjenek. Tényleg arról szólt ez a tüntetés, amit állítotok? A legtöbb beszédben a bal- és jobboldalt is kritizálták. A gyermekek biztonságáról beszélnek, hogy mi hiányzik a gyermekvédelemből.
10#
Az lmbttől is meg kell védeni és a pedofiloktól is.
Veszélyesek a gyerekekre, egészséges fejlődésükre.
Mellesleg, bőven vannak bizonyítékok lmbt érzékenyítésre sőt arról is vannak kutatások,hogy az lmbt-k között jóval magasabb a pedofil hajlam, pedofil bűncselekmény, mint a normális nem lmbt személyeknél.
#11 hát nekem egyáltalán nem volt veszélyes az egészségemre, és úgy tudom, sokan másoknak sem. Szerintem meglepődne sok ember, hogy az érintettek, a 18 év alattiak mennyire máshogy gondolkoznak a témáról, mint a felnőttek, akik valami behaluzott ellenségképtől akarják megvédeni őket. Arról meg ne is beszéljünk, hányan tartják magukat is lmbtq személynek, és ez a tiniket maguk között egyáltalán nem zavarja. Azzal, hogy befóliáznak pár könyvet, nem állít le semmit a kormány.
Hmm... Na és az a rengeteg pedofil pap és nevelő és politikus...? Tőlük nem kell megvédeni a gyereket? Én a legtöbb esetben, ami pedofilokhoz volt köthető, ehhez is volt köthető...
12#
Márpedig veszélyes és káros.Már az is, ha a heteró normativitástól eltérünk.
A médiából jövő lmbt propaganda befolyásolja a tiniket.Sok kisgyerek, de még a tinik között is előfordul,hogy nincs teljesen kialakult szexualitásuk és könnyű őket befolyásolni.Itt jön képbe az lmbt propaganda, ami negatív irányba dönti a mérleget.
Ne az legyen a cél,hogy több lmbt legyen, hanem az,hogy minél kevesebb.
"Civil youtuber-ek megmozdulása volt."
Az összes youtuber ellenzéki volt, ugye?
Ha sem fideszes előadó nem volt ott, sem fideszes youtuber, ráadásul végig a kormányt szidták, akkor mi alapján mondod, hogy ez nem egy ellenzéki tüntetés volt?
De hát ezek a youtuberek ugyanúgy szidják az ellenzéket, mint a kormámyt. Meghallgattatok csak egy beszédet is? Nem? Akkor tessék csak, majd utána beszélünk.
A homofóbhoz szólok: hallgasd meg Zsolti beszédét is, és légyszi láss túl azon, hogy meleg, mert ő nem a melegségéről beszél ebben a beszédben, hanem arról, hogy ő is állami gondozásból jött és nem viselkedtek vele a legjobban...
+ arra, hogy nem voltak kint fideszes youtuberek... Az az ő szegénységük, ha mindenben, ami nem fidesz, a Gyurcsányt látják, és ezért nem állnak ki olyan dolgokért, ami fontos minden gerinccel élő embernek.
Előbb tudjátok meg, miről beszéltek, utána osszátok az észt!
Én csak belehallgattam Pottyondy beszédébe, aki arról szövegelt, hogy mi van elcseszve az országban, hogy drága a kaja, a kórházi étel meg ehetetlen.
Nekem az a véleményem, hogy bármennyire is akarjátok tagadni, itt arról van szó, hogy az ellenzék meglovagolja a pedofil botrányt ahhoz, hogy a kormányt gyengítse. Szóval igen, látszólag a gyerekek védelmében szólalnak fel, de burkoltan itt arról van szó, hogy a Fideszt akarják szidni, hogy milyen alkalmatlan a kormányzásra.
És ez taszító, mert eszerint a pedofil botrány egy eszköz az ellenzéknek a lejárati kampányukhoz.
#17 NEM ELLENZÉKI TÜNTETÉS VOLT, FOGD MÁR FEL.
ezek az influenszerek nem szeretik az ellenzéket. Pottyondy éppolyan erős szavakkal bírálja a Gyurcsányékat, mint Orbánékat.
Hallgasd VÉGIG Csoki és Ati beszédét: elég erősen bírálják az ellenzéket is.
Ismétlem: előbb tudd meg, miről beszélsz, aztán nyilváníts véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!