Magyar Péter rendezvényén megtelik a Hősök tere?
#13!
Az vicces, hogy van egy tény, amit te nem tudsz elfogadni és hitről papolsz. :D
Ahogy az is hit, hogy Orbán mindenki utálja az EU-ban.
Jól jelzi az igazamat, hogy kerülöd az érdemi választ. De megértem, hogy tényektől megrettensz. Ez olyan, amihez a libsik nem szoktak. :D
#14 Kiléptek, mielőtt kirakták volna őket, az ugye megvan? Pont a hozzád hasonló emberek miatt tettek így, hogy győzelemnek tudják eladni ezt.
Sorold akkor Orbán barátait, szövetségeseit az EU-ból. Nyilván azért küldik ki kávézniis, mert szeretik. :D
Fidesznek mindenki libsi, ennyi az intelligenciátok, elő se fordulhat, hogy jobboldali beállítottságú ember kritizálja a kormányt. Ti tényként kezelitek a hazugságokat is, szóval bele ne fussál tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe. :D
Vasárnap aztán uzsgyi szavazni, vagy másnap világvége, ha nem a Fidesz nyer. :D
#14!
Örülök, hogy végre beismerted a hazugságodat.
#18!
Kedves egy bites libsi barátom!
Ismerem a történetet és a legszebb az egészen, hogy ezzel a sok magyarázkodásal éppen azt bizonyítod, hogy hazudtál.
Kiléptek. Ez tény.
"A mi lett volna, ha" ettől teljesen független dolog.
Nem erről beszéltünk. Egy szóval sem említettem, hogy mi vezetett ehhez a helyzethez és milyen forgatókönyvek lehettek volna még.
Csak a tényekről beszéltem.
Két tény van itt:
1. Kiléptek.
2. Hazudtál.
Kedves exkomcsi, pedosimogató fidernyák!
Engedd meg, hogy én is közöljek egy tényt veled.
Ha esetleg felnyitnák a koponyádat és a doktor meglepetésére csak egy zsinór lenne ott, amit kíváncsiságból elvág, akkor leesnének a füleid. 😂
Birkamemet helyett ajánlom figyelmedbe szombat 14:00 Hősök terét.
Hamarosan a Tisza elhordja a sok szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!