Mi Hazánk mégiscsak a Fidesz szatellitpártja? Vagy őket miért hívja be az M1? Ráadásul őket nem is támadják, csak nekem fura ez?
A konteók a ti hatáskörötök.😆
Én a szememnek hiszek, 22-ben láttam, hogy ugyanannyi plakátjuk volt, mint az összellenzéknek, és jóval több, mint pl a kutyáknak.
"Engem az érdekel, hogy hoannan van a MHM-nek pénze?
Erre még bem kaptam választ soha."
Ugyanonnan, ahonnan itt, Erdélyben az AUR-nak is van (bőven!): Moszkvából!
A guruló rubelkék minden európai szélsőjobboldali pártba ömlenek, amelyik hajlandó elfogadni! (És hogy melyik hajlandó, azt onnan látod, ahogy a ruszkikhoz viszonyulnak!)
Annyi a különbség, hogy a román elvtársaik balf@szabbak még náluk is - és egy az egyben lebuktak (konkrétan az orosz nagykövetségre állíttattak ki számlákat saját rendezvényeik kapcsán és lebuktak a sajtóban).
A ruszkik érdeke az európai egység megbontása, amiben a nacionalista erők a legjobb partnerek nekik. Ahol tudják, hatalomba igyekeznek segíteni a nyugatellenes erőket, ahol pedig nem tudják, ott pedig destabilizálni igyekeznek általuk az országot.
A Mihasznák román barátai feldúlták az Úz-völgyi temetőt, magyarokat fenyegetnek, rendezvényeket zavarnak meg, magyarellenes megnyilvánulásokat rendeznek ugyanazokból a rubelkékből, amikból a Mihasznák a melegeket, cigányokat, zsidókat zaklatják.
Ez tetszik Moszkvának, ezt támogatja! Vajon a nálatok felállított "szuverenitási" hatóság miért csak az országotok szövetségeseitől félti a szoverenitásotokat, miért csak a NATO- és EU-tagállamokból érkező támogatásokat vadássza?
Ha Moszkvából, Pekingből vásárolják fel a magyar szabadságot a nemzeti színbe öltöztetett hazaárulóktól, azzal vajon nincsen semmi baj???
Csak a szövetséges országoktól féltik a magyar szuverenitást - az ellenséges (de legalábbis rivális) országok felé a hazaárulás nálatok támogatva van???
"Ugyanonnan, ahonnan itt, Erdélyben az AUR-nak is van (bőven!): Moszkvából!"
Bizonyíték?
"A guruló rubelkék minden európai szélsőjobboldali pártba ömlenek, amelyik hajlandó elfogadni!"
Bizonyíték?
"A Mihasznák román barátai"
Bizonyíték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!