Orbán Viktor vagy Magyar Péter?
Figyelt kérdés
Ha csak 2 opció lenne melyiket választanád?jún. 6. 09:35
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktor the boss of europe
Magyar Péter the leader of hungarians
34 szavazat
1/15 anonim válasza:
Magyar legalább nem "kevert fajú", hogy Vityát idézzem.
2/15 anonim válasza:
"the boss of europe"
LOL, inkább "the servant of Putin's empire"
4/15 anonim válasza:
Orbán Viktor the fat motherfucker, or Magyar Péter the blond knight.
5/15 anonim válasza:
Istenem, csak vezérekben tudtok gondolkozni?
7/15 A kérdező kommentje:
Szerintem 26ban ez a kétvàlasztàs lesz.
jún. 6. 10:09
8/15 anonim válasza:
Kérdező,
2RK, MKKP, DK, Mi Hazánk és a MeMo is ott lesz a 26-os szavazó lapon. Már is kapásból mondtam 5 másikat. Amúgy meg, még 26 elején színpadra léphet egy exmegafonos, aki a FIDESZ propaganda és hazugságait fogja lebontani és lám lesz egy messiás, amit majd a média felkap, mint egyes embereket most. Szóval 2 év sok idő!
9/15 anonim válasza:
- 4 hónapja azt se tudtuk, ki az a Magyar Péter
- a választás 22 hónap múlva lesz
tehát még 5,5-szer annyi idő van hátra addig.
ezek alapján azt állítani, hogy "26ban ez a két vàlasztàs lesz." - szerintem erősen megalapozatlan!
10/15 A kérdező kommentje:
Hát addig még sokminden történhet, de az biztos h ezek a szavazatok "2RK, MKKP, DK, Mi Hazánk és a MeMo" a fidesznek fognak kedvezni. A Magyar rendszerben a fideszt csak 1-1 vagy max 3 db párt tudja legyõzni. Ha nem halnak ki most Ep-n a kisebbek vagy ha nem fogják fel ezt a szavazòk akkor megint fideszkètharmad lesz. 1-2-5-6% os pártok semmit sem fognak elérni, ahogy eddig sem èrtek el semmit.
jún. 6. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!