Miben különbözik Magyar Péter és Orbán Viktor politikai hitvallása?
#1 köszönjük a legkevésbé konteós mi hazánk szavazónak ezt a rendkívül értelmes választ!
A fő különbség abban van, hogy MP a régebbi fideszes politikában hisz és ő inkább koncentrálna helyi problémákra. A fidesz, vagy hát Orbán egy ideje a nemzetközi színtéren próbál politizálni és nem nagyon érdeklik őt olyan dolgok, mint pl a lassan nem létező szociális háló. Ami nem gond, mert gazdaságilag ennek is van értelme, hogy kifacsarjuk a magyarokat olcsó munkáért és cserébe semmit nem adunk, ha bajuk lenne.
Nem akarom azt leírni, hogy MP balos politikát tolna, mert megjelennek a 70IQ-val rendlekező fideszesek akiket ez instant triggerel… Szóval inkább mondanám azt, hogy a fidesz régi balos politikáját tolja, és itt nem csak az első fidesz kormányra gondolok, hanem akár 2020 előttre, akkor is volt egy balos időszakuk, hiába nem szerették volna annak nevezni.
#3 egyébként régen a fidesz liberális volt, csak úgy mondom:))
Nekem az jött le belőle, hogy MP nem szélsőségekben gondolkozik, kicsit mintha centrista lenne. Egy kicsit konzervatívabb ember, aki nem gyűlöli a liberálist azért, mert liberális, illetve talán néhány dologban egyetért a liberálisokkal. Szerintem egy normális ember mindkét oldal értékrendjéből magáévá tesz dolgokat. Nekem kicsit ez jött le eddig MP-ből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!