Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miben különbözik Magyar Péter...

Miben különbözik Magyar Péter és Orbán Viktor politikai hitvallása?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Semmiben, mindkettő eladná a hazája mellett az anyját is, és mindkettő a nemzetközi háttérhatalom bábja.
2024. jún. 5. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Semmiben. Magyar Péter 99%-ban egyetért Orbánnal.
2024. jún. 5. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

#1 köszönjük a legkevésbé konteós mi hazánk szavazónak ezt a rendkívül értelmes választ!

A fő különbség abban van, hogy MP a régebbi fideszes politikában hisz és ő inkább koncentrálna helyi problémákra. A fidesz, vagy hát Orbán egy ideje a nemzetközi színtéren próbál politizálni és nem nagyon érdeklik őt olyan dolgok, mint pl a lassan nem létező szociális háló. Ami nem gond, mert gazdaságilag ennek is van értelme, hogy kifacsarjuk a magyarokat olcsó munkáért és cserébe semmit nem adunk, ha bajuk lenne.

Nem akarom azt leírni, hogy MP balos politikát tolna, mert megjelennek a 70IQ-val rendlekező fideszesek akiket ez instant triggerel… Szóval inkább mondanám azt, hogy a fidesz régi balos politikáját tolja, és itt nem csak az első fidesz kormányra gondolok, hanem akár 2020 előttre, akkor is volt egy balos időszakuk, hiába nem szerették volna annak nevezni.

2024. jún. 5. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
31%

#3 egyébként régen a fidesz liberális volt, csak úgy mondom:))

Nekem az jött le belőle, hogy MP nem szélsőségekben gondolkozik, kicsit mintha centrista lenne. Egy kicsit konzervatívabb ember, aki nem gyűlöli a liberálist azért, mert liberális, illetve talán néhány dologban egyetért a liberálisokkal. Szerintem egy normális ember mindkét oldal értékrendjéből magáévá tesz dolgokat. Nekem kicsit ez jött le eddig MP-ből.

2024. jún. 5. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
folytatom: Orbánnak szerintem már rég nincs ilyen:D A Fidesz kezdetén tényleg liberális volt, még a Liberális internacionálé alelnöke is volt egy időben. Aztán jobboldali lett, most meg szerintem épp arra kap, ami jobban jövedelmez neki, de sok szélsőjobboldali vonása van, amennyire erősíti a nacionalizmust, pl, néha egészen ijesztő is (pl amikor fajokról beszélt)
2024. jún. 5. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
44%
A Fidesz ma is liberális, csak mást mondanak a szavazatokért.
2024. jún. 5. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!