A balliberálisok miért állítják azt, hogy Magyarországon szegénység van/rossz az élet, amikor a magyar nép az egyik legelhízottabb Európában?
Európában benne vagyunk a top háromban, a világon pedig a top tíz elhízott nemzet között szerepelünk: [link]
Tehát van pénz az emberekénél, van pénz kajára!
Azon felül, amit leírtak előttem, a jólétet nem csak ételben mérik.
Egyébként az elhízás nem csak a zabálás miatt van, hanem a kevés szabadidő miatt is.
Lásd rabszolgatörvény.
Mennyit lehet túlóráztatni az embereket.
És még ezzel a sok túlórával se, tudnak sokan sokra menni, mert az emberek többsége így is hitelből él.
Most olvastam, hogy áprilisban rekord mennyiségű személyi kölcsönt vettek fel.
Illetve az átlag valami 150-200 ezer minuszban görgeti maga előtt a hónapot.
Magyarán ennyi hiányzik az életükből a létminimumhoz kb.
Most vettem mosógépet, amit hitelre akár 36 hónapra is lehet vásárolni.
Havi 5 ezer Ft-tal.
Azért egy gazdag országban nem ez a, szint, hogy, egy háztartási gépet nem tudsz készpénzre megvenni.
Kérdező, szerintem ezt ne erőltesd, szemmel láthatóan nagyon buta vagy a témához.
"Mert a "rossz minőségű" élelmiszerben több a kalória, mint a jó minőségű élelmiszerben?"
Ez pontosan így van. A fehér kenyérben, a krumpliban, a párizsiban, és a hasonló olcsó, rossz minőségű élelmiszerekben több kalória van, mint a teljes kiőrlésű kenyérben, a színhúsban, a sajtokban, stb. És a magyar jellemzően az előzőt fogyasztja, mert arra van pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!