Itt vannak a békemenet résztvevők számai?
Ki lett számolva, hogy a legsűrűbb kép alapján 64 ezer ember volt a békemeneten. Területi alapon ki lett számolva 4 ember /nm számítással.
A téren ahol orbán viktor beszédet mondott, 41 ezer ember fér el.
Szóval köszönjük a propagandának, de a kutyát nem érdekli a többszázezres tömegről alkotott hazugság.
https://www.youtube.com/watch?v=QIFw9QFYSG4
Azért ez biztosan nem igaz amit állítasz. Kb 64 ezer ember vonult, de általában mindig vannak késők és olyanok akik előre a vonulás végének a helyszínére érkeznek. Szóval inkább 70-80 ezer között van a reális szám.
Nyílván a propaganda pofátlanul hazudik és teljesen retardáltnak nézi a fogyasztóit már, de ezért legyünk mi különbek és ne becsüljük direkt alá a résztvevők mennyiségét.
7# Teljesen mindegy, itt most nagyságrendekről beszélünk. A fidesz országos megmozdulásán amit közpénzből finanszíroztak kevesebben voltak mint Magyar Péter tüntetésén, az influencer tüntetésen meg kétszer annyian mint ezeken.
Legyen akkor 80 ezer, az is kevés.
8.
És ezzel fogod magyarázni a következő két választáson a jelenlegi ellenzék vereségét? "A Fidesz csaaaaalt, mer' a Magyarpéter aszonta hogy ottan csak annyian lehettek!!!"
6-os vagyok.
Én meg azt mondom, mi van, ha négyzetméterenként csak két ember állt? Szerintem ez sokkal reálisabb.
Akkor a 64e ember helyett csak 32e volt, a 7-es válaszoló korrekciója alapján legyen 40e.
Mindez 14 év kormányzás után úgy, hogy a kétezres évek elején egymillió (!!!) embert ki tudott vinni Orbán az utcára mindenféle közpénzen való buszoztatások és agymosó propagandagépezet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!