Ki mit gondol a Békemenet résztvevőiről tegnap?
Figyelt kérdés
Itt egy link, ahol a Telex meg is szólította őket:
Csak én fogom a fejem, hogy ezak az emberek szavazati joggal rendelkeznek? A Fidesznek meg pont ez a stratégiája hogy az ilyen 5 osztályt el nem végzett cigányok, nyuggerek, nácik szavazatait megvegye? A fiatal páron kívül senki nem tudta egy értelmes mondatban is elmagyarázni, hogy miért szavazna inkább Orbán Viktorra, mint Máki-Zay Péterre.
2021. okt. 24. 10:42
1/7 anonim válasza:
Gondolom az ellenzéki összefosás ÁVH gyűlésen a magasértelmiség vett részt...
2/7 anonim válasza:
Én azon nyúltam ki, hogy az ellenzékiek örülnek Márki győzelmének, de közben meg rettegnek, hogy nehogy jobbra tolódjon az egész tábor.
Lehetünk még ennél is lejjebb magyar ellenzékiség terén?
3/7 anonim válasza:
Nyilván van sok ember, aki tudatos meggyőződéssel hisz a fideszben, de láthattuk hogy volt nem kevés "több füle van mint foga" falusi mélyszegény, akiket a közmunka megvonásával fenyítve kényszerítettek fel, hogy menni kell békemenetelni. Meg akik azt sem tudják merre vannak fejjel, csak eleget lett nekik sulykolva a fidesz rezsim propaganda.
4/7 A kérdező kommentje:
És a Fidesz nagyon jól ki tudja használni ezeket a véglényeket. Persze a videoban nem mindnekit kérdeztek meg, de azért szánalmas ez a színvonal odaát, és ez mind a Fidesz kirekesstő, oktatást szétrombolo stratégiájának tudható be.
2021. okt. 24. 11:06
6/7 anonim válasza:
Tegnap is azt gondoltam róluk, mint ma: idétlenek voltak - legalább annyira, mint a prájdon hempergők.
7/7 anonim válasza:
Az ellenzéki táborban miért volt annyi alkoholista? Kimentünk interjúztatni a Lepsény Televízióval, de pár próbálkozás után feladtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!