A békemenet miért ne 1956-ról szólt?
Voltak Gyurcsányos táblák, Gyurcsányos molinó vezette a tömeget, a köztévé is Gyurcsány lázban égett, Gyurcsányozás ment minden felől.
1956 pedig csak pár szóban volt jelen.
Egész évben gyűlölhetjük Rákosi módjára aki nincs velünk, az év minden napjába ott van a politika, minden nap ezerszer kimondják Gyurcsány nevét, miért nem tudták legalább ezt az egy napot 1956-nak szentelni.
Még egy javítás:
"Rákosi módjára azt aki nincs velünk, az ellenünk.
Idézet egy gyűlölet meneten résztvevő idős nénitől, aki úgy azt nyilatkozta MZP-ről, hogy:
"ki tudnám nyírni"
A Fidesz mostani szektás találkozója miről szólt?
Röviden.: Utálunk mindenkit.
Az EU képében maguk kreálták meg az ellenséget.
Gyalázatos volt 2021. október 23-án a Fidesz és támogatóinak mentalitása. Volt itt Stop Gyurcsány, elxurtuk, Stop Karácsony, Stop LMBTQ, Stop Brüsszel.
Néztem Orbán beszédét és nem gondoltam volna, hogy már a második mondatában előjön 2006. Azt viszont gondoltam, hogy a migránsoktól Brüsszelig minden előkerül.
Erről csak Orbán skizofrén őszinteségi rohama jut eszembe (A kormánynak nem az a dolga, hogy kormányozzon: https://www.youtube.com/watch?v=krMUOG2NFN8 )
Ezt valahogy mindenki elfelejti. Elfelejtik, hogy a mai napon is fel lett festve a falra a "patás ördög".
Személy szerint megrázó volt látni számomra a Fideszes mentalitást. '56-ban elesett őseink forognak a sírjukban. A megemlékezést ürügyként felhasználni a pártpropagandára, uszításra GYOMORFORGATÓ kategória.
Legalább EGY NAPOT ki lehetett volna bírni az uszítás nélkül, ha már nap, mint nap 0-24-ben ez megy a köztévében, az adófizetők pénzén.
Egy MAGYAR ember, aki szerint a népünk jobb sorsra érdemes 2022-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!