Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon hogy hatott egy átlagos...

Vajon hogy hatott egy átlagos békemenetesre az az "előadás" a háborúról?

Figyelt kérdés
Nehéz szavakat találni rá... Még Orbán is sírva nevetett rajta. A gyerekek bevonása pedig még aljasabb, mint amit eddig megszoktunk.

2024. jún. 5. 11:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
forrás?
2024. jún. 5. 11:31
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Vidnyánszky Attilát én uszkárdijra jelölném, a legjobb rendező cimére, bár a Petőfi filmmel vetekszik...

Ha ilyen a magyar művészet, érthetlen, hogy van egyre több meleg.

2024. jún. 5. 11:33
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Tessék, 40. perctől látható az "előadás".

https://www.youtube.com/watch?v=nj-NOhXiBPE

Bár nem értem, hogy nekem minek a forrás, mikor jó eséllyel személyesen is ott voltál. :))

2024. jún. 5. 11:36
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Szégyen amúgy, hogy Babits Mihály Zsoltár gyermekhangra című gyönyörű versét egy ilyen politikai pedofíliához felhasználják.

Bár szerintem az ott levőknek fogalmuk nincs, hogy kinek mely művét hallották...

2024. jún. 5. 11:39
 5/19 anonim ***** válasza:
15%
Nem az előadás, hanem ahol Orbán sirva röhög a népen. Gondolom az előadáson
2024. jún. 5. 11:39
 6/19 A kérdező kommentje:
Mikor utána beszélni kezd. Na, két és fél pipáról lezuhantál másfelesre? :D Nem érte meg a fidesz védelem itt se...
2024. jún. 5. 11:42
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

4, Babits Mihályt a korrajzok alapján, skizofréniával kezelték, az ő hitképe szerint, őt Isten küldte, hogy fákjaként vezesse a népét.

Én önmagában azt tartom szégyennek, hogy egy ilyen "művészt" irodalmárként kezelünk és iskolában tanultuk a műveit.

2024. jún. 5. 11:43
 8/19 anonim ***** válasza:
2024. jún. 5. 11:44
 9/19 anonim ***** válasza:
96%
@5 Ja, nekem is az tetszett a legjobban :D Alig bírta ki, hogy ne rázkódjon a röhögéstől a válla :D Nagyon vicces volt :D
2024. jún. 5. 11:46
 10/19 A kérdező kommentje:
Jaja. :D
2024. jún. 5. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!