Gyurcsány Ferenc tényleg nem az öszödi beszéd miatt mondott le?
Mert én egész eddig azt hittem, de most láttam egy régebbi videót, amiben azt mondták, hogy a tizenharmadik havi nyugdíjjal volt ott valami probléma és hogy azért mondott le.
Mi volt Gyurcsány lemondásának oka?
"Az IMFnek viszont komoly politikai feltételei is vannak: csak úgy adnak hitelt ha a probléma okozója repül, ami annyit jelentett hogy a kormányfő és a gazdasági minszter lemond."
Ezt a kijelentést alá tudod támasztani valamivel?
A faszt. Ha Gyurcsány ilyen belátó ember lenne, 10 év alatt már belátta volna, hogy amíg politizál Orbánt leváltani nem lehet.
#10:
"4-eske magát cáfolja meg, hiszen Gyurcsány vette fel 2008-ban a hitelt, tehát adtak neki, az IMF-nek semmi köze nem volt a lemondásához."
Keresd ki gyorsan a folyósítások dátumát :)
#12: "Ezt a kijelentést alá tudod támasztani valamivel?"
Igen, Róna Péterrel. Ezt tőle idéztem.
"lemondás oka az államcsőd volt"
Sosem volt Magyarországon államcsőd. Ha így lett volna egy kenyeret se tudtál volna venni. Minden bank fizetésképtelen lett volna. Orvosok, rendőrök meg mindenki aki államtól kapja a fizetést nem kapott volna semmit. Leállt volna minden.
"Keresd ki gyorsan a folyósítások dátumát :)"
Már 2008-ban voltak lehívások a hitelkeretből.
"Igen, Róna Péterrel. Ezt tőle idéztem."
Én Róna Pétertől nem találtam ilyen idézetet.
"Én Róna Pétertől nem találtam ilyen idézetet."
Akkor ne fogd vissza magad és hallgasd vissza a tavalyi interjúit, meg fogod találni az egyikben.
Küldd azt az interjút. Nem akarok keresgetni egy nem letező dolgot. Simán lehet, hogy rosszul emlékszel, vagy hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!