Nem kettős mérce hogy pont a DK követeli a leghangosabban, hogy Novák Katalin mondjon le, miközben pont a DK vezetője Gyurcsány Ferenc volt az aki semmilyen körülmények között nem mondott le ?
Erdélyiként 2004 december 5-e óta rühellem Gyurcsányt, tiszta szívből - de akkor sem hasonlítanám össze a pedofilok és bűntársaik mentegetőivel még őt sem!
Mellesleg az én legjobb tudomásom szerint Gyurcsány Ferenc 2009 március 21-én LEMONDOTT (utána lett Bajnai Gordon a miniszterelnök), szóval ilyen értelemben is egy marhaság a kérdés.
A "semmilyen körülmények között nem mondott le" tényszerűen nem igaz, hiszen pont hogy lemondott, a mándátuma vége előtt egy évvel!
Szóval kettős mérce!
Köszönöm!
Érdekes, az ellenzékiek szókincse: OOOOOORRRRBÁÁNNN, NER, Fidesz.
Szerencsétleneknek ez tölti ki az életüket.
Bár a DK valóban szélkakas.
#5 Szerintem te sem a válaszokat, sem a kettős mérce fogalmát nem érted, kérdező.
#8 Ez csak tartalmatlan hablaty - OFFolás helyett érdemes a kérdésre válaszolni.
A tényszerű válasz pedig ennyi:
1. Gyurcsány LEMONDOTT 2009-ben (tehát a kérdésbe kódolt állítás hazugság).
2. Nem, nem kettős mérce. Gyurcsány Ferenc lemondását IS szorgalmaztam, én magam is (és szerintem nagyon sokan azok közül, akik most Novák Kató lemondását IS szorgalmazzuk!).
3. A két dolog ettől függetlenül teljesen más eset: Gyurcsány hazudott, Novák pedofilsimogató. Csak egy dolog köti össze a kettőt: mindkét esetben le kell mondani!
Reméljük, Novák Katika is megteszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!