Nem kettős mérce hogy pont a DK követeli a leghangosabban, hogy Novák Katalin mondjon le, miközben pont a DK vezetője Gyurcsány Ferenc volt az aki semmilyen körülmények között nem mondott le ?
"csak jelezném hogy anno a Gyúúúúcsánny lemondott!"
Igen nem vágod?
3 évvel később!
Majd akkor Novák is lemond ha akar 3 év múlva!
És most lehet csöndben lenni a kettős mérce miatt!
"Feltételezhetően a párja tudhatott a dologról. Szóval őt is le kellett volna akkor csukni, nem?"
19.
Tulajdonképpen igen, kettős mérce a ballib csőcseléknél! elvárják hogy fordított helyzetben máshogy legyen!
29, van egy szuveneritás védelmi hivatal, van egy Polt Péter, van egy Pintér Sándor, aki a hatalom rendelkezésére áll ahhoz, hogy éljen az igazságszolgáltatással, fogalmam sincs, hogy ki ez a komplett ballib tábor, azt sem, hogy ez hol van és mikor rendezik ezt a tábort, de, ha ez a megrendezésre kerülő tábor törvénysértést követ el, akkor onnantól a hatalom kötelessége fellépni ezellen a tábor ellen.
Minden lehetőségük megvan erre és még az alapfekáliában is bele van irva, hogy kötelességük is.
"ha ez a megrendezésre kerülő tábor törvénysértést követ el, akkor onnantól a hatalom kötelessége fellépni ezellen a tábor ellen."
Elvtársad előbb vezette le, hogy ha tudnak róla, az már bűnpártolás.
Ha lenne egyszer ballib kormány egészen biztosan elítélné őket (viccelek, sose tenné)
33, én vezettem le, én irtam azt a kommentet is, tehát nincs elvtársam.
És én nem irtam, hogy egy ilyen tábor megrendezésre kerülése bűncselekmény lenne. Én azt irtam, hogy, amennyiben az, a hatalomnak minden lehetősége megvan ahhoz, hogy a tábort betiltsa és a rendezvény rendezőit felelőségre vonja. Nem én irtam azt, hogy egy ilyen tábor bűncselekmény, hanem a 29es hozzászóló.
"Most írtad le, hogy tudott róla. Ergo, akkor ez azt jelenti a te nézeteid szerint, hogy ő is pedo volt, mert csak tudott róla?"
Néha idegtépő, milyen primitívek és tudatlanok a jobboldaliak. De akkor tegyük már tisztába:
1. NEM BIZONYÍTOTT, hogy Jámbor András ismerőse tudott a férje pedofil voltáról, és még kevésbé bizonyított, hogy Jámbor András tudott volna róla, hogy az ismerőse párja egy pedofil.
2. BIZONYÍTOTT, hogy a Novák Kakalin által felmentett pedofilpártoló TUDOTT róla, hogy a felettese pedofil és TEVŐLEGESEN segítette, fedezte és titkolta a főnöke bűneit, bűnsegédje volt!
(3. Ezt csak bónuszba: egy élettárs, házastárs vagy első fokú rokon nem fel van mentve a feljelentési kötelezettség alól, csak akkor számít bűnsegédnek, ha valóban TEVŐLEGESEN vesz részt a dologban! Magyarán: a jog sem várja el, hogy valaki saját gyermekét, szülőjét, párját juttassa rendőrkézre, mert ez abszurd és a legalapvetőbb emberi - szülői/gyermeki/szerelmi - ösztönökkel ellenkező elvárás volna.)
A lényeg: Novák Katica egy jogerősen elítélt pedofil bűnsegédnek adott indoklás nélküli kegyelmet! Ezzel szemben Jámbor András ismerőse nem volt elítélve és nem is bizonyított, hogy tudott volna a párja pedofil bűntetteiről! (Ami azt illeti, a legvalószínűbb, hogy senki sem tudott róla, hiszen az elkövető öngyilkos is lett, a lelepleződése miatti szégyenében!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!