Magyar Péter platóskocsija által legázolt pártocskák szavazói! Mivel nektek már úgyis mindegy, besegítitek az EP-be a Momentumot és a Kutyapártot?
Figyelt kérdés
Závecz szerint a biztos szavazók között:
Momentum 4%
Kutyapárt 3%
A bejutási küszöb 5%.
Az LMP 2%-on, a Jobbik, az MMN és a 2rk 1%-on áll. Ez így összesen 5%-nyi szavazat ami megy a szemétbe.
A ti pártjaitoknak már úgyis mindegy, de ha átszavaztok a Momentumra vagy a Kutyákra megmenthetitek ezt a 2 pártot, és mandátumokat vehettek el a Fidesztől.
2024. jún. 4. 18:27
11/14 anonim válasza:
"why so serious?" 10 es. Csitri Donáth Anna a legjobb, legszebb és hajrá:)
12/14 nnnn5555 válasza:
még egy bushitmomentum nyekergő kérdés
Minek szavazzal a drogos kutyákra? Dajcstomi úgyis kijut, az is bőven sok
13/14 anonim válasza:
#7 akkor győzd meg őket. Ez egy EP választás, nem nagyon számít hogy a fidesz mondjuk 1 mandátummal többet szerez az “elveszett szavazazok” miatt. Én is szerintem a 2RK-ra szavazok, a Tiszában még kevésbé tudok bízni, majd ‘26-ban meglátjuk hol lesznek. De drukkolok nekik is.
14/14 anonim válasza:
8: A Momentumnak is van programja, és ők már bizonyítottak is. Marietta (minden tiszteletem ellenére) harmatgyenge volt a vitán, nem biztos, hogy ő való politikusnak, hogy finoman fogalmazzak - tök jó dolog a Járókelő, de talán jobb lenne, ha ezen a területen maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!