Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter platóskocsija...

Magyar Péter platóskocsija által legázolt pártocskák szavazói! Mivel nektek már úgyis mindegy, besegítitek az EP-be a Momentumot és a Kutyapártot?

Figyelt kérdés

Závecz szerint a biztos szavazók között:

Momentum 4%

Kutyapárt 3%

A bejutási küszöb 5%.

Az LMP 2%-on, a Jobbik, az MMN és a 2rk 1%-on áll. Ez így összesen 5%-nyi szavazat ami megy a szemétbe.

A ti pártjaitoknak már úgyis mindegy, de ha átszavaztok a Momentumra vagy a Kutyákra megmenthetitek ezt a 2 pártot, és mandátumokat vehettek el a Fidesztől.

2024. jún. 4. 18:27
A kérdező szavazást indított:
Kitartok a pártom mellett a végsőkig.
Élek a taktikai szavazással és átszavazok.
16 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Dehogy mentem meg a hazaáruló Momentumot.
2024. jún. 4. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
57%
A Kutyapártnak semmi értelme, akkor már inkább a Momentum, nekik legalább hasznos a tevékenységük. Ha nem lett volna a Tisza, akkor egyértelműen rájuk szavaztam volna, de most fontosabb a fideszeseket gyengíteni.
 3/14 anonim ***** válasza:
4%
A kutyapárt bőven öt százalék felett lesz.
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
#2: Olvasd el a kutyapárt programját, nézd meg, hogy mennyi mindent csinálnak. AZ egyetlen olyan párt aki ténylegesen csinál is valamit.
2024. jún. 4. 18:30
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
#4 Nem tudom, nekem az ilyen örök élet ingyen sör meg hasonló dolgok nem férnek bele a komoly politikába. Értem én, hogy parodizálják a magyar politikai közéletet, addig rendben van, de amikor képviselőkről kell dönteni akkor inkább olyat választanék akinek a munkájának értelme is van, mint mondjuk a momentumos csajok, akiknek elévülhetetlen érdemei vannak abban hogy az EU-támogatásokra a városok direktben pályázhassanak, ne a tetű fideszes oligarchák lopják el automatikusan az összeset.
2024. jún. 4. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
Én annak örülnék, ha mind a 6 fent említett párt megkapná a 4 %-ot, ennyit megérdemelnek.
2024. jún. 4. 18:42
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

Az a baj, hogy bár több emberrel is beszéltem, akik jó szívvel leginkább a 2RK-ra szavaznának (ahogy én teszem majd vasárnap), mégsem teszik, mert "elveszett szavazat". Ha ez a sok ember félretenné ezt a taktikai gondolkodást, akár még meg is lehetne a 2RK-nak az 5%.

Én azért szavazok rájuk, mert más pártra egyszerűen nem tudnék tiszta lelkiismerettel szavazni.

2024. jún. 4. 18:50
 8/14 anonim ***** válasza:
37%
#5: Semmivel nem komolyabban vehető az örök élet és az ingyen sör, mint akármelyik másik párt aki próbál szebbet hazudni, továbbá újra: olvasd el a programjukat mert sokakkal ellentétben van nekik olyan és nézd meg, hogy alulról szerveződve mennyi mindent csinálnak aminek értelme is van.
2024. jún. 4. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
21%
Csakis Csitri Donáth Anna!! Hogy bejut az 1000%, hajrá!!
2024. jún. 4. 19:12
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

#9: Nem szeretem Donáth Annát, nem is értek egyet vele egy csomó mindenben, de érdekelne, hogy ha szerinted egy 37 éves nő csitri, akkor:

a) hány éves vagy?

b) miért érzed úgy, hogy a nála idősebbeknek kellene irányítania ezt az országot, akik addigra lassabbak, fáradtabbak, tompábbak és még lehetne sorolni?

2024. jún. 4. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!