Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Isztambuli Egyezmény egy...

Az Isztambuli Egyezmény egy férfiellenes, férfiakat elnyomó, diszkrimináló feminista egyezmény. Miért nem beszél erről senki?

Figyelt kérdés

Linkek, cikkek, részletes leírás erről:

archive.md/YD64G

pestisracok.hu/nem-a-noket-vedi-hanem-a-ferfiakat-es-a-tarsadalmat-tamadja-az-isztambuli-egyezmeny/

jún. 4. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Igazan autentikus forrast talaltal 😀
jún. 4. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Tudod a téma és a felvetés valóban jogos kérdéseket vet fel a jog világában, hogy olyan bűncselekmény esetében ahol gyakran nincsenek nyomok, a bűncselekmény hiányát kell, hogy jelentse, de az ártatlanság vélelme sem áldozható fel. Teljesen valid kérdés, kár hogy nem valós vita érdekel, hanem csak a pestisrácok színvonalú anyázás.
jún. 4. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Alapvető, hogy bemondásra bizonyítékok nélkül nem lehet elítélni valakit. Alapvető az is hogy nemre nem szelektálunk, nem ér többet nőnemű szava mint a férfié, és visszafelé sem. Ennyire egyszerű. Az egyezmény ezzel szembe megy, ezért nincs helye idehaza. A ló túloldalára nem kell átesni. Erőszak az erőszak legyen az áldozat nő vagy férfi.
jún. 4. 19:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az első weboldal megszűnt, így csak archivált változat van róla. A másik cikk pedig idei. Mindkét cikk a tényeket mondja.
jún. 4. 20:42
 5/8 nnnn5555 ***** válasza:
27%

mert a férfiellenesség pc

amúgy már csak a kérdés miatt is ki fognak bannolni

jún. 4. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Már bocs, de a férfiellenességhez hogy jön ide a feminizmus? Csak mert a kettő qrvára nem ugyanaz. A feminista az nem ez szitokszó....

Ezen kívül tökéletesen egyet értek a harmadik válasz írójával.

jún. 5. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:
27%

Azt neked kellene a legjobban tudnod, hogy a feminizmus=férfigyűlölet.

Hiszen te magad is ezt teszed.

De, a feminizmus szitokszó.

A lecsúszott, lúzer, sérült nők gyűjtőfogalma.

Én azt bírom, amikor a manginák(feminista férfiak) éltetik a feminista nőket, talán így p*nához juthatnak....na ezeknél szánalmasabb állatfaj nem létezik.

jún. 5. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
30%

7 jól láthatóan te sem vagy képben a dolgokkal... A feminizmus soha nem volt és nem is lesz férfigyűlölő.

Én feminista vagyok, ez tény, és pont, hogy nem gyűlölöm a férfiakat, pedig zaklattak már jópárszor elég durván, már óvodás kisgyerekként is a férfinak kinéző frérgek....azokat, akik ilyet tesznek, értelemszerűen utálom, dd a többieket nem. Nagyon sok férfi ismerősöm van, akikkel jó a kapcsolatom.

Nem, a feminizmus nem szitokszó, ahogy pl a liberális és a meleg, leszbikus szavaink sem minősülnek szitokszónak.

A feminizmus csupán annyit takar, hogy a nők egyenjogúságot szeretnének, ami amúgy a férfiaknak is jól jön...

Nem hiszem, sőt, tudom, hogy nem az olyan nők gyűjtőfogalma

Én sikeresnek tartom magam, ugyanis van egy férjem, 2 kisfiam, egy szerintem egész jó munkahelyem, ahova nem utálok bemenni dolgozni. Vannak barátaink a férjemmel. Most hétvégén is csapunk egy kis grillpartit🥰

Az általad említettek is ugyanúgy az emberi faj hím egyedi köze tartoznak.....

Akikről te írsz, azok nem a feministák, hanem azok a női felsőbbrendűséget akaró, habzó szájjal ordibáló, esetenként még rongálni is képes, a férfiak teljes eltűnésére vágyó matriachisták, és természetesen mi feministák nem értünk egyet velük....sőt....én személy szerint utálom azt, amit tesznek, mert feministáknak nevezi őket a média, holott.....mint Makó Jeruzsálemtől....

jún. 6. 06:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!