Az Isztambuli Egyezmény egy férfiellenes, férfiakat elnyomó, diszkrimináló feminista egyezmény. Miért nem beszél erről senki?
Linkek, cikkek, részletes leírás erről:
archive.md/YD64G
pestisracok.hu/nem-a-noket-vedi-hanem-a-ferfiakat-es-a-tarsadalmat-tamadja-az-isztambuli-egyezmeny/
mert a férfiellenesség pc
amúgy már csak a kérdés miatt is ki fognak bannolni
Már bocs, de a férfiellenességhez hogy jön ide a feminizmus? Csak mert a kettő qrvára nem ugyanaz. A feminista az nem ez szitokszó....
Ezen kívül tökéletesen egyet értek a harmadik válasz írójával.
Azt neked kellene a legjobban tudnod, hogy a feminizmus=férfigyűlölet.
Hiszen te magad is ezt teszed.
De, a feminizmus szitokszó.
A lecsúszott, lúzer, sérült nők gyűjtőfogalma.
Én azt bírom, amikor a manginák(feminista férfiak) éltetik a feminista nőket, talán így p*nához juthatnak....na ezeknél szánalmasabb állatfaj nem létezik.
7 jól láthatóan te sem vagy képben a dolgokkal... A feminizmus soha nem volt és nem is lesz férfigyűlölő.
Én feminista vagyok, ez tény, és pont, hogy nem gyűlölöm a férfiakat, pedig zaklattak már jópárszor elég durván, már óvodás kisgyerekként is a férfinak kinéző frérgek....azokat, akik ilyet tesznek, értelemszerűen utálom, dd a többieket nem. Nagyon sok férfi ismerősöm van, akikkel jó a kapcsolatom.
Nem, a feminizmus nem szitokszó, ahogy pl a liberális és a meleg, leszbikus szavaink sem minősülnek szitokszónak.
A feminizmus csupán annyit takar, hogy a nők egyenjogúságot szeretnének, ami amúgy a férfiaknak is jól jön...
Nem hiszem, sőt, tudom, hogy nem az olyan nők gyűjtőfogalma
Én sikeresnek tartom magam, ugyanis van egy férjem, 2 kisfiam, egy szerintem egész jó munkahelyem, ahova nem utálok bemenni dolgozni. Vannak barátaink a férjemmel. Most hétvégén is csapunk egy kis grillpartit🥰
Az általad említettek is ugyanúgy az emberi faj hím egyedi köze tartoznak.....
Akikről te írsz, azok nem a feministák, hanem azok a női felsőbbrendűséget akaró, habzó szájjal ordibáló, esetenként még rongálni is képes, a férfiak teljes eltűnésére vágyó matriachisták, és természetesen mi feministák nem értünk egyet velük....sőt....én személy szerint utálom azt, amit tesznek, mert feministáknak nevezi őket a média, holott.....mint Makó Jeruzsálemtől....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!