Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, nálatok is...

Liberálisok, nálatok is hasonlóan fog kinézni a szavazólap, ti hogyan szavaztok?

Figyelt kérdés

EP: Momentum

Önkormányzati: nekem második kerület, Örsi Gergely (DK-MSZP-Párbeszéd-Zöldek-LMP), képviselője: Fodor Fanni

Főpolgármester: Karácsony Gergely

Fővárosi lista: Momentum

jún. 4. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy a szavazólap nézetrendszertől függően lesz kiosztva.

Egyébként mind főpolgármestert, mind polgármestert, mind önkormányzati képviselőt jó sok párt állított.

Az EP listákra 13 párt közül választhatsz. Jó, ezek között van komolytalan, mint például a Mi Hazánk 63 képviselővel, vagy a látszólag összefogásként megjelölt DK-MSZP-Párbeszéd, amely valójában kizárólag DK, már ami a realitásokat illeti. De kétségtelen, van aki elhiszi, hogy ez komoly. A Fidesz pedig hozza a szokásos formáját a hazugságaival és lejáratóembereivel.

jún. 4. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
Nem
jún. 4. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

Ép: Momentum

Megyei lista: DK-MSZP-PÁRBESZÉD

És én nem pesti vagyok, ezért a helyi egyesület polgármesterjelöltjére és képviselőire (ellenzéki egyesület)

jún. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!