Fogtok ráírni valamit a szavazólapra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy csak a helyi szavazatszámlálók látják, és sok értelme nincs, de a poén kedvéért?
A borítékba se kell beletenni, ha le van pecsételve, igaz?
máj. 30. 06:41
1/14 anonim válasza:
Csak x-eket az ellenzéki (vagyis békepárti) jelöltek neve mellé.
És nem, nem kell borítékba rakni.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
Így van, ha elmegyek, én is így teszek. Árad a Tisza!
Ezt a narancsosok is láthatnák-> [link]
Ne azt figyeljétek mit mondok…
máj. 30. 06:51
4/14 anonim válasza:
Én Daenerys Targaryenhez fogom rakni az x-em
5/14 anonim válasza:
Kedves 4-es, az jó lesz;)
Én akkor Havas Jonra fogok szavazni
6/14 anonim válasza:
A poén kedvéért felesleges, mert nem poénoes egyáltalán, a számlálók kb a "na még egy idióta" sóhaj keretében fogják megszámolni, feltéve, ha érvényes lesz egyáltalán.
7/14 anonim válasza:
NE firkálj semmit a szavazólapraz mert érvénytelen lesz.
8/14 anonim válasza:
Voltam szavazatszámláló. Egy rakás idióta azt hiszi, hogy ha telenyomják a szavazólapot mustárral, meg ràköpnek,meg fanszőrszálat raknak közé, az majd valahogy Orbánhoz eljut.
Ezzel a mi munkánkat tették undorítóvá.
9/14 anonim válasza:
2022 én is SZSZBT tag voltam, és nagyokat röhögtün az éjszaka közepén ezeken. A kedvencem amelyiken egy nagy péniszt rajzoltak a szavazólapra. DE mivel ez úgy sikerült kivitelezni, hogy egyik párnál keresztesze is egymást két vonal így a szavazat is érvényes volt.
10/14 anonim válasza:
˙pártnál. Amúgy totál felesleges ilyeneket írogatni. A a néhány szavazat számlálókon kívül úgy sem látja senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!