Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg velem van a baj?

Tényleg velem van a baj?

Figyelt kérdés

Hogy a fenébe lehet azt gondolni, hinni, feltételezni, hogy akár a Fidesz, akár bármelyik baloldali párt, akár Magyar Péterék jobb hellyé tennék ezt az országot?

Mármint a tisztességes, egészséges, a valósággal és a természettel összhangban élni és munkálkodni akaró emberek számára.

És akkor még késhegyre mennek a vitában, hogy Gyurcsány vagy Orbán a jobb.

Nem szoktam ilyen kérdéseket kiírni, de ma felb*szta valaki az agyam. Azzal jön, hogy a gyerekeink jövője, meg több kárt csinált a Fidesz, mint Trianon meg a háború. Utána kinyögi, hogy természetesen Gyurcsányra szavaz.

Rossz bolygóra születtem?

2024. jún. 3. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Az hogy érdektelen vagy a közélet iránt, valahol elkeseredettségre utal és nem természetes. Minden ember vágya hogy jobbá tegye nem csak a saját, de a közössége, családja, gyerekei stb életét is, amit meghatároz az hogy féldiktatúrában élünk-e. Ha szerinted nincs rá hatással, akkor feladtad
2024. jún. 3. 21:18
 2/16 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy érdektelen vagyok? Csak ezek a hazaárulók léteznek?

Na jó, nem is olvasom a többi választ. Eléggé kiakadtam már így is.

2024. jún. 3. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Igen, veled van a baj.
2024. jún. 3. 21:22
 4/16 anonim ***** válasza:
52%

#2 Az, hogy neked nem felel meg egyik párt sem az a te dolgod. Nagyon sokan vannak az országban akik még ha mindenben nem is értenek egyet azzal amit a jelenlegi kormány csinál, de összességében elfogadhatónak, jónak tartják.

Hogy te hazaárulózod őket, az megint a te dolgod, ez meg csak annyit jelent, hogy fogalmad sincsen arról mi a haza érdeke és kik is itt a hazaárulók.

A legjobb étteremben is vannak hozzád hasonlók, akiknek semmi nem felel meg. Ettől még nem a szakács főz rosszul, a te ízléseddel van gond amikor körülötted a többségnek meg ízlik amit főz.

2024. jún. 3. 21:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lenne jelentős különbség, de azért én szeretném látni, hogy ki lehet-e többet hozni ebből az országból... Szóval jó lenne más helyettük.
2024. jún. 3. 21:25
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Az a gyűlölet, amit a Fidesz kavart az országban, még 100 év múlva is nyögni fogjuk. A Fidesz csak megoszt bennünket, egymás ellen uszít minket. A Fidesz számára a baloldaliak és liberálisok másodrendű állampolgárok. Ja és hazaárulók, nyilván.. ELÉG a Fideszből!
2024. jún. 3. 21:27
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem csodálom,ha valaki kiég ebben ,főleg a kampányt nézve. A fidesz kb. már úgy állítja be, mintha atomháború törne ki, ha mondjuk 13 helyett csak 11 képviselőt küldenének a 705 fős EP parlamentbe. Mások meg azt gondolják, hogy ha Magyar Péter mondjuk 6 helyett csak 5 képviselőt küld ki,akkor már esély sincs a kormányváltásra 2 év múlva.
2024. jún. 3. 21:29
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
#7 Segítek, ha 9-et küld Peti, akkor sincs rá esély ebben a választási rendszerben, ami erősen a Fidesznek kedvez
2024. jún. 3. 21:40
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Hogy akarja a Fidesz a nemzetet képviselni, ha folyamatosan megoszt minket és a baloldaliakat, liberálisokat kitagadja a nemzetből? (10 millió forintos kérdés)
2024. jún. 3. 21:43
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen gyűlölet, ami most van az országban, utoljára 1944-'45-ben a nyilas rémuralom alatt volt, ahol zsidónak tituláltak mindenkit, aki nem értett egyett az akkori kormányzással. Nyílván most már utcai kivégzések, agyonverések, meg Dunába lövések nincsenek, mint a nyilasok alatt, ma csak mindenkit, libsinek, baloldalinak, gyurcsányistának nyilvánítanak, ha bármi nem tetszik a Fidesszel kapcsolatban.
2024. jún. 3. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!