Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hányan voltak a békemeneten?

Hányan voltak a békemeneten?

Figyelt kérdés
Értelmes, elfogult, nem fideszsajtóból tájékozódott válaszokat kérek. Köszönöm

jún. 1. 17:05
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
13%
Mivel én is ott voltam, nekem nem meséli be senki hogy 100 ezer alatt volt a létszám.
jún. 3. 18:38
 32/46 anonim ***** válasza:
75%

Ha valakit érdekel a térinformatikai modell, és a számítási módszerei, azok tudják, hogy minden idők legalacsonyabb létszámú békamenete volt a mostani, ráadásul kontraproduktívvá vált, mert Orbán beszéde minden jóérzésű emberben totális felháborodást keltett. Az egybiteseknek mindegy, azoknak bármit lehet mondani, bármennyire rosszabbul megy a sorsuk mint 15 évvel ezelőtt, azok úgyis a Fideszre fognak szavazni.

No, de nem is ők a lényeg, hanem az eddig csak a Tisza Párt által megszólított szavazópolgárok, akik ha végre elmennek szavazni a mindkét oldalon kiábrándult szavazókkal együtt, akkor hiábavaló volt a rezsim által az ablakon kidobott közpénzek több mint 1300 milliárdja.

És az igazi erődemonstráció még hátra van a vasárnapi választásokig...

jún. 4. 13:20
 33/46 anonim ***** válasza:
0%
32 es hagyjuk ezt az állszakmai dumát nevetséges. Nem voltál ott fingod nincs.
jún. 4. 13:28
 34/46 anonim ***** válasza:
66%
Mivel én is ott voltam, nekem nem meséli be senki hogy 100 ezer felett volt a létszám.
jún. 4. 14:50
 35/46 anonim ***** válasza:
66%

"állszakmai"

Omg... Hány osztályt sikerült elvégezni az általános iskolában?🤔

jún. 4. 14:54
 36/46 anonim ***** válasza:
21%
Nem kell ez a primkó szöveg kölyök, senkit nem érdekel a meséd hiába csomagolod tudományosba.Köpök rá ottvoltam tudom, hogy hazudsz ,innentől nekem irhatsz műholdas meg radaros mérést is.
jún. 4. 16:06
 37/46 anonim ***** válasza:
66%

Tipikus fidesznyik érvek nélküli válasz. Grat

jún. 4. 18:01
 38/46 anonim ***** válasza:
16%
tipikus ellenzéki, hazug, nagy arccal, mint az ellenzéki pártok, amelyiket 14 éve nyomunk le .
jún. 4. 18:10
 39/46 anonim ***** válasza:
69%

Egyszer minden véget ér. Jobb, ha már most elkezdesz megbarátkozni a gondolattal...;)

jún. 4. 18:22
 40/46 anonim ***** válasza:
22%
Igyál előre csak a medve bőrére.Térjünk erre vissza, elöször hétfőn aztán 26ban. Addig felesleges a veretés a semmire. Mi bizonyítottunk , hogy vagyunk 3 millió felett, ti még nem.
jún. 4. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!