Hányan voltak a békemeneten?
Csak hivatkozik a Partizánra, de a hírforrás (link) nincs feltüntetve.
Ügyes trükk a sajtóper kivédésére.
Egyébként én néztem a Partizán közvetítését de eddig én még ilyen számokat nem hallottam.
Lehet én vagyok a süket?
19# Amúgy voltál már a margitszigeten, vagy nagyobb város közelében? Láttad a helyet ahol orbán előadta a háborús propagandát?
Vagy az M1-en azt mondták hogy az egész margitsziget tele volt és 1 millió ember ment el? :D
Srácok, kár ezen vitatkoznotok, hogy hányan voltak, mert ezen soha nem múlik semmi sem. Mindenesetre az Alsó-nagyrét megtelt, ami kb. 16 hektár terület.
Hacsak nem voltak többen, mint ahányan az Alsó-nagyréten ellehet férni, akkor 100 ezres vagy akár több 100 ezres tömegről nem lehet beszélni, mert 70 ezer embernél ott több nem fér el. Országosan mozgósítani 3 millió emberből 70 ezret úgy, hogy hozzák-viszik, hát nem tartozik a nagy kihívások közé. 70 ezer ember a 22-es választáson Fideszre szavazók 2%-a! Mindig úgy beszéltek ezekről a számokról, mintha az teljesítmény, kihívás volna. Ha például azt vesszük, hogy hányan voltak állítólag az influenszer tüntetésen, Ők meg 2 millió emberből táplálkoznának, ha még esetleg buszoztatást is bevetettek volna, akkor pláne, de csak a fővárosban 455 ezer ember az ellenzéki tábort támogatta 22-ben, ebből összegyűlt 50 ezer, azaz kb. 12%-át megtudták mozdítani a fővárosi támogatóiknak ha feltételezzük csak Ők voltak ott, de nem gondolnám. Valamiért az ilyen eseményekről, teljesen mindegy, hogy az kormánypárti vagy ellenzéki megmozdulás, sosem készül drónfelvétel. :) Aztán utána meg zömében az azon részt nem vevők vitáznak azon, hogy hányan voltak. :D
Remélem ez nem tűnik "Fidesz sajtóból tájékozódott válasznak".
Hát meg kik voltak ott az a lényeg!
Most nézem a videókat a résztvevőről és basszus már a harmadik pálinkát kellett meginnom hogy lenyugodjak. Ennyi agyhalott embert nem tudom honnan tudtak összeszedni.
#27 Az alkohol emeli a vérnyomást, a pálinka is, tévhit, hogy csökkenti. Ne igyál alkoholt, ha ideges vagy, mert attól rosszabb lesz a helyzet, nem jobb. Egyébiránt a békemenetelőket azzal fikázták balról, hogy pálinkáznak a tömegben... A hülyeség az egy olyan jelenség, ami nem behatárolható, nem határolja be egy csoport, egy határ (országhatár), se város és vidék, semmi... Hülyék mindenhol vannak. Mi meglepő és idegesítő azon, hogy a Fideszt támogatók körében is vannak? Az ellenzéket támogatók körében is vannak, sőt azok között is, akik soha, senkire nem szavaznak. A hülyeség nem áll meg a határon sem és nem is onnan kezdődik, így a hülyeség fővárosa nem tud Brüsszel lenni. :) Hülyék mindenhol vannak, nem kell velük foglalkozni. Azzal se kell különösebben foglalkozzál, hogy ki miként vélekedik arról, hogy te közéjük tartozol-e, mert mindig lesz olyan, kinek úgy kényelmes, ha közéjük sorol téged. Ahogy most neked ez kényelmes, hogy ezt a tömeget fogod és beteszed a hülyék táborába. Úgy kényelmes egyébként a békemenetelőknek is, ha azt a tömeget, ami múltkor összegyűlt a Kossuth-téren, fogja és beteszi a hülyék táborába. Aztán együtt, e két "tábor" egy valamiben egyetértve, ki távol marad a voks leadásától azt beteszik a hülyék táborába, mert hát nem érti mi múlik ezen. Na és akkor megvagyunk.
- Itt mindenki hülye?
- Itt? Itt mindenki!
Lehet véget kellene vetni ennek az egymás hülyézésének, mert ennek tényleg csak az az eredménye, hogy mindannyian hülyék vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!