A mai partizános vita sokakat meggyőzött arról, hogy jó lesz nekünk Karácsony a következő 5 évre?
Nagyon sok vád elhangzott a vita során, amelyeket Vitézy nem nagyon tudott cáfolni. Ugyanakkor a pökhendi, aljas stílusa szerintem sokunkat meggyőzött arról, hogy Karácsonyra tegyük le a voksunkat.
Mindenesetre azt jó volt nézni, hogy kiegyenlített volt a vita. Mindkét félnek voltak erősebb meg gyengébb hozzászólásai.
Nyilván nem reagálsz, mert nem tudsz. Rendszerint érvek híján sokszor mondják, hogy "erre inkább nem reagálok".
Ez önmagában bizonyítja, hogy igazam van és ennél nem is kell több se nekem, se másnak, hogy lássa, hogy nincsenek tényleges, objektív érvek a hazugságaid mögött.
Láttam a Puzséros beszélgetéseket, végtelenül gyengék voltak. Karácsonyt Puzsér egyáltalán nem tudta megfogni, pedig számtalan lehetősége lett volna rá. Mintha orránál fogva vezette volna Puzsért, akin egyébként látszott a kicsinyes sértettség, hogy nem ő lett megválasztva és ezt Karácsonyon próbálta leverni.
Egyszer sem volt képes reflektálni a saját hibáira. A hibás mindig más volt, ahogy amúgy Vitézy is ezt adta elő. Ha nem sikerült valami Vitézy-nek, akkor az más miatt volt, miközben ő csak tökéletes döntéseket hozott.
Karácsony volt az egyetlen, aki valamennyire ezt emberi oldalról közelítette meg és nem pedig nagypofájú politikusként.
"Neked hiába is érvelnék bármivel is te olyan elvakultan imádod Karácsonyt, hogy felesleges"
Még egy érvelési hiba, meg se lep.
Ha visszaolvasod a kommentjeimet, akkor elég jól látszik, hogy sehol nem beszéltem arról, hogy mit gondolok Karácsonyról, kifejezetten arról beszéltem, hogy a te logikád hibás.
Szóval nem, nincs igazad se a kommentjeim alapján, se amúgy.
Karácsony tény, hogy a legjobb jelölt az indulók közül, de messze nem a lehető legeslegjobb. Nekem is megvan a kritikám Karácsonnyal kapcsolatban, csak a gerinctelen hazudozás, amit csináltál, az zavar.
"mert mind Puzsér"
Olvasd el a kommenteket a videó alatt.
A kommentek kifejezetten arról szólnak, hogy Puzsérból sértettség jön, személyeskedésbe tolta át a vitát, miközben a többség egyetért abban, hogy Karácsony jól helytállt.
Még egyszer, ezt nem én mondom, a kommentek többsége erről szólt a youtube videó alatt.
Ha szerinted földbe döngölte, akkor itt te vagy a nagyon elvakult személy.
"mind Vitézy"
Mondanám hogy itt is nézd meg a top kommenteket, de leginkább arról szólnak, hogy Szentkirályi nem ment el.
A partizánoson kicsit szerepelt jobban Vitézy, nem sokkal és az ATV-sen meg Karácsony szerepelt jobban, viszont ott szignifikánsan.
"aki a saját hazugságaia bonyolódott bele többször is"
Az a helyzet, hogy nem hangzott el egyetlen Karácsony hazugság se.
Viszont Vitézy-nek nem sikerült tagadnia, hogy a kormány embere lenne, ami szomorú, mert ez kb. a beismerése ennek.
"De mindegy is, a lényeg az, hogy Karácsonnyal ugyanúgy további 5 évig fog kínszenvedni Budapest, ahogy az elmúlt években"
Ezzel egyetértek, ugyanaz a sokkal jobb helyzet lenne Bp-en Karácsony alatt, nem pedig az a borzasztó, ami Tarlós és Vitézy alatt is volt.
"Vitézyvel pedig legalább lenne valami esély arra, hogy változzon a helyzet."
Ezt fejtsd már ki.
Vitézy mondta, hogy egyes dolgok az elmúlt 30 év miatt állnak olyan rosszul, pl. lakhatás. Abból az elmúlt 30-ból Vitézy hatalom közelben volt 10-15 évig és nem tett ellene semmit. Még szóban sem állt ki ezek ellen és így tolta a kormány szekerét.
Az ATV-s nyitóbeszédében elmondja, hogy ő úgy képzeli el Karácsonyt és Szentkirályit, hogy lefotóznak egy kátyút a like-okért. Ezzel szemben egyedül Vitézy beszélt erről a kátyúról és hogy emiatt szavazzunk rá. Vagyis amit másokról elképzelt, azt tette ő is.
Mondj egyetlen esetet vitézy államtitkársága alatt, amikor komolyan beleállt a kormányba és nem megfutamodott. Csak egyet. Minden egyes alkalommal melót váltott, mert nem tudott semmit se elérni. Akkor mennyire lesz képes beleállni a kormányba? Elárulom, semennyire.
Vitézy megválasztásához a fidesz egy részének mindeképp át kell szavaznia rá. Egy Vitézy-kormány vitában viszont ez a szavazótábor a kormány oldalán állna, ami miatt Vitézy egy kivéreztethető főpolgármester lenne.
Karácsonnyal azért nem tehette ezt meg a kormány, mert az csak szavazatok hoz nekik, Vitézy-től meg visz.
Ez a hatalmas különbség, ami miatt Karácsony hibáival együtt is jobb jelölt Bő vezetésére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!