Csak én érzem úgy hogy Magyar Péter már nem akar kormányt váltani?
A mostani beszédeiben úgy érzem, hogy eltünt az a lendület, az a tűz ami volt benne, a vitán sem volt olyan aktív, ma is azt posztolta, hogy nekik nem kell mandátum, anélkül is tudnak tenni a hazájukért?
Lehet, hogy mégsem áll olyan jól a tisza? Vagy csak én érzem, úgy amit leírtam?
Ui: tudom, hogy most EP választás lesz nem OGY, nem lehet most kormányt váltani.
Kérdező,
Persze, hogy elfáradt. Ennyire 1000 fokon pörögni nem lehet a végtelenségig. Amúgy ez a baloldal belügyie. Ott zajlik az àtrendeződés! Nem a jobboldalon.
MP is ugyanolyanok, mint a többi eddigi vezető. Csak a hatalom kell neki és az azzal járó dézsma. Az embereket a hit vezérli! Hiszik azt, hogy MP-vel jobb lenne. Aztán jön a fekete leves. Eddig is így volt. Ezután is így lesz. Vannak a szép szavak aztán mikor tenni kellene,jön a fekete leves! Ne emberekben meg pártoknak bízz! Az összes uszít!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!