Magyar Péter sok helyen említette már, hogy Magyarország többek között a "Ludas Matyik" országa (lesz). Évekig érezhette a Fidesz köreiben Ludas Matyinak magát, ezért kapja vissza a NER háromszorosan?
Én 100 százalékosan már csak abban a pártban bíznék, amit én vezetek. Ha lenne saját pártom.
Az tetszetős, amikor valaki más azzal kampányol, hogy felszámolja a korrupció rendszerét, a pénz pazarlás helyett rendbe teszi az összes fontos területet amiket most hanyagolnak, nem hoz hirtelen sokak számára hátrányos döntéseket, nem fog egy társadalmi csoport ellen sem kampányolni és ezzel nem osztja meg a magyarságot, a nép egyik felétől nem vesz el, csak hogy a másik felének ajándékba kiszórja a szavazatok gyűjtése érdekében, sorolhatnám a sok szép dolgot, amiket még meg lehetne tenni.
Mert az én programom nagy vonalakban ez lenne, arra törekednék, hogy mindenki, vagy legalább a társadalom 95 százaléka tökéletesen jól érezze magát Magyarországon (lehet hazudni, hogy már most is így van, de nem, a fele sem érzi tökéletesnek, ami van). Ha lenne pártom.
Majd meglátjuk, hogy MP és a TISZA megteszi-e majd ezeket, ha lehetősége lesz rá. Egy biztos, a jelenlegi kormány nem változtat, mert nem érdeke.
Hát nagyon nem!
Miért lett volna Lúdas Matyi a Fideszben?
Jól megélt a hatalmi elitben, milliókat keresett.
Aztán elcseszte, a feleségét, minden mást. Kidobták. Jogosan.
Akkor mitől lenne egy nárcisztikus, egoista populista köcsög Ludas Matyi???
09:57
Hajrá Peti!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!