Kell e aggódnunk a választás tisztaságáért?
Kit érdekelnek a szavazatszámlálók, amikor a fidesznek már reggel kitöltött papírokkal teli urnáik vannak...
Dupla annyi szavazólapot nyomtatnak mint amennyi kellene... vajon miért.
#20-nak:
Ez még az amnesztiánál is több.
Erre, ami az én esetemben történt, csak köztársasági elnöki döntéssel lehet példa. De ami az én KONKRÉT esetemben történt, az nyilvánvalóan valami rendszerszintű hiba.
Baxxa meg. De most tényleg! Én a '90-es és a 2000-es években a pécsi alvilág egyik, jelentősnek mondható személye voltam. Még szigorúan jogi értelemben vett, 16-szorosan büntetett előéletet sem sokan tudnak felmutatni! Közel másfél évtizeden át csináltam h'lyét a pécsi rendőrökből, 6 év 9 hónapot ültem összesen, erre kiállítanak nekem egy tiszta erkölcsit.
Lehet hogy nevetségesnek tűnök, de én gyakorlatilag SÉRTÉSNEK veszem!
27# Nem a számoláson csalnak, hanem eleve az urnákat cserélik ki egy olyanra, amibe fideszes szavazatok vannak. Amikor az autókkal összegyűjtik vagy kiviszik az urnákat, ki tudja mi van bennük vagy mit dobnak beléjük.
Szerinted aki vádiratokból húzza ki a nevét, az nem tud belenyúlni egy választásba?
Hagyjátok abba az ostoba konteók gyártását.
A választások után az országos jegyzékben ellenőrizni tudom, hogy annyi van -e feltüntetve, amennyi a nálam lévő jegyzőkönyvben szerepel?
Tényleg nem tudnak csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!