Kell e aggódnunk a választás tisztaságáért?
Hàny db szavazòkör van? Vagy hànybhelyen zajlik egy idõben a számlálás?
Èn gondolkoztam h jelentkezek, de nincs kedvem annyi idõt végigcumizni... ès felhàborìtònak tartom h 4-5-6 szavazòlapot kell kitölteni full kamu pàrtokkal. Ès mindezt azèrt h a fidesznek kedvezzen... azt kène a fideszesekkel tenni, hogy nekik egy règi tekefonkönyv méretû szavazòlapot kène adni dugig jelöltekkel és véletlenszerűen elrejteni benne 5 db fideszes nevet ès keresgèljèk csak napestig a jelöltjüket...
#13-nak:
És hol jelentkeznél? 🤣
Az azért nem úgy működik, hogy csak úgy "jelentkezel".
Valamelyik pártnak, vagy független jelöltnek kell delegálnia. Én a DK delegáltja vagyok, de gondolom ezt sejtetted.
#15-nek:
Akarsz csodálkozni? Mert én már túl vagyok rajta.
Iskolába pályáztam meg karbantartói állást, és megnyertem. Ekkor derült ki, hogy erkölcsi is kell. Úgy számoltam, hogy az elévülés már meg van, tehát a "középutas" erkölcsit meg fogom kapni, vagyis az fog szerepelni benne, hogy: "Bűntettesek nyilvántartásában nem szerepel".
Valamit nagyon elbaxtak a belügynél, mert a nyilvántartásuk szerint BÜNTETLEN ELŐÉLETŰ vagyok. Akár rendőrnek is mehetnék. 🤣
Én.
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!