T.i is annyira rosszul érzitek magatokat, mint ebben a választás tisztaságáért szóló videóban a művészurak/hölgyek?
Annyira nem érzem rosszul magam, de szerintem is csalnak 2010. óta.
A legegyszerűbb trükk: az ellenzékre leadott szavazólapon még egy vonást húznak, onnantól az a szavazat érvénytelen. A végeredményt mindig a leadott érvényes (!) szavazatokból számolják.
"A legegyszerűbb trükk: az ellenzékre leadott szavazólapon még egy vonást húznak, onnantól az a szavazat érvénytelen. A végeredményt mindig a leadott érvényes (!) szavazatokból számolják."
szerintem meg az ellenzékiek csalnak így :) na erre mit mondasz miniferi rajongó?
Ez nagyon szánalmas.
Valószínűleg mindenki felolvasta az teljes szöveg és utána megvágták, hogy ilyen kis egy mondatos őszinteségek legyenek belőlük. A gond csak az, hogy látványosan mozog a szemük, ahogy olvassák a súgógépet.
Pedig valakiből még kinéztem volna, hogy van saját gondolata, de tévedtem.
"szerintem meg az ellenzékiek csalnak így :) na erre mit mondasz miniferi rajongó?"
Igen, tényleg logikus. Így csalnak, hogy veszíthessenek. S teszik ezt ilyan környezetben, ahol a szavazatszámláló bizottság fidezes hivatalos és önkéntes ellenzéki tagokból áll.
Abszolút életszerű...
"Igen, tényleg logikus. Így csalnak, hogy veszíthessenek."
Ez nagyon gyenge volt. Senki sem állította azt, hogy ezzel a céllal csalnának.
"Ez nagyon gyenge volt. Senki sem állította azt, hogy ezzel a céllal csalnának."
Hanem?
Tehát a te logikád alapján, aki nyer, az csal. Aki pedig veszít, az meg sem próbálkozott a csalással.
Van akváriumod? :D
#9 kezdesz mellébeszélni.
Nézzük végig az elméleted evolúcióját, roppant tanulságos:
1:
"szerintem meg az ellenzékiek csalnak így :) na erre mit mondasz miniferi rajongó?"
Tehát itt még azt állítottad, hogy az ellenzék csal és sugalltad, hogy a fidesz nem.
2:"Ez nagyon gyenge volt. Senki sem állította azt, hogy ezzel a céllal csalnának."
Itt valami homályos magyarázat jött, hiszen bár csalással vádoltad az ellenzéket, valahogy elsiklottál ama tény mellett, hogy az ellenzék 2010 óta zsinórban háromszor veszített a választásokon.
Ezt tisztázandó, érdekelni kezdett, hogy szerinted mi célból is csal az ellenzék, mire jött a harmadik gyöngyszem:
3: "Tehát a te logikád alapján, aki nyer, az csal."
Igaz, hogy hasonlót sem állítottam, de ne zavartasd magad!
"Aki pedig veszít, az meg sem próbálkozott a csalással."
Ez kétféleképp értelmezhető. Az egyik változat szerint bevallod, hogy a fidesz csal, de szerinted az ellenzék is.
A másik verzió, hogy a fidesz szent, de az ellenzék csal. Szuper. Akkor visszakanyarodtunk az elejére: az ellenzék azért csal, hogy veszítsen. Aha... Logikus.
Szetintem dolgozz még ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!