Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tegnapi vita Fidesznek vagy...

A tegnapi vita Fidesznek vagy a Tiszának sikerült jobban?

Figyelt kérdés

2024. máj. 31. 17:11
A kérdező szavazást indított:
Fidesznek
Tiszának
kb. egyformán
30 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Ganz egal!
2024. máj. 31. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Vita az nem volt tompika személyeskedett MP-vel, MP levegőnek nézte tompikát és elmondta hogy mit akarnak tenni ha kijutnak az EU-ba.
2024. máj. 31. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Igaza lett MAgyar péternek, aki galambokkal sakkozást emlegetett ennek kapcsán.

HAJRÁ TISZA!

2024. máj. 31. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Hadd legyen a nagy ember az Európai Tanács elnöke. Megérdemli az új, jól fizető pozíciót. Sokat tett a NER-lovagokért, többek között ...

2024. máj. 31. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
4%
Deutsch Tamás lehengerlő volt. Eredetileg Magyar Péter miatt néztem, de Deutsch Tamás meggyőzött. Nem tudtam, hogy ilyen felkészült politikusa van a Fidesznek. Kész szerencse, hogy mindegyik háborúparti és Sorosísta, így egyszerűbb minddel egyszerre felmosni a padlót. Hét légy egy csapással, ehhez kell ám tehetség, Toroczkay sem volt különb. Mindenki Sorosísta, csak Én vagyok a helikopter. Egyszerűen nem komolyan vehető, hogy bármelyik ellenzéki rosszat akar a magyaroknak, Magyarországnak. Hogyan is lehetne bárki háborúpárti.
2024. máj. 31. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
47%

"Nem tudtam, hogy ilyen felkészült politikusa van a Fidesznek. Kész szerencse, hogy mindegyik háborúparti és Sorosísta,..."

Ez magáért beszél.

2024. máj. 31. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Nekem Klára megüzente, hogy ő nyer. Idézem:

„Dobrev Klara nyerte az M1-en szervezett vitat! Hat ezert nem akart Deutsch Tamas es Magyar Peter vitazni. Junius 9-en szavazz a DK-MSZP-Parbeszed kozos listara!”

Ennyikeh! 🤣🤣🤣

2024. máj. 31. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:
#4-et lepontozod. Akkor most legyen, vagy ne legyen?
2024. máj. 31. 17:39
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Szittya Tomi nagyon szánalmas volt.
2024. máj. 31. 17:53
 10/11 anonim ***** válasza:
94%

"Hogyan is lehetne bárki háborúpárti."

Ne játszad már a hülyét. Úgy, hogy odamondogat csivavaként a medvének, mint ahogy teszi azt Macron - aki azért Franciaországgal, mint atomhatalom nem egy súlycsoport.

Vagy ahogy belelovalja magát a Lengyel-Észt-Litván tengely - akiknek azért a TÖRTÉNELMI MÚLTJUK MIATT van okuk félni az oroszoktól. Nem úgy, mint nekünk.

Kimondta MZP anno, hogy küldenénk fegyvereket Ukrajnának? Kimondta! Ez tény!

Na így lehet valaki háborúpárti. Meg úgy, mint a Social Justice Warrior Donáth Annácska, aki szerint Ukrajna be ne merje nyelni a területi veszteségeket, mert ez micsoda dolog már!

Tehát az egyik oldalon a megfontolt, higgadt, hideg fejjel való stratégiai gondolkodás és rezignáltság.

A másik oldalon a túlbuzgó igazságérzet, az óbégatás, moralizálás, érzelmi dühkitörések.

Melyik oldal fog nagyobb eséllyel bármi olyan meggondolatlan dologba sodorni, ami végül még jobban eszkalálja a helyzetet? Na?

2024. máj. 31. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!