A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1/9 anonim válasza:
Fain volt, de azért nem. Aki nem a Tiszára szavaz, az a fideszre szavaz.
2/9 anonim válasza:
Bírom Tóth Imrét meg a Kutyapártot, de úgy tekintek rájuk, mint poén emberekre.
3/9 anonim válasza:
Amíg magyar Péter nem jött, addig biztos befutók voltak 1-2 EP helyre.
Mostmár bizonytalan, hogy meglesz-e az 5%. Akkor meg könnyen elveszett szavazat lehet a kutyákra szavazni.
Úgyhogy még nem tudom megéri-e rájuk szavazni.
4/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, viccnek jók, de politikusnak nem.
5/9 anonim válasza:
Nagyon pöffeteg volt, mint Tomi.
6/9 Ghgj válasza:
Én pont Bruti miatt tettem le róluk, pedig rájuk szavaztam volna. Tiszteletlenség volt a választókkal szemben ez a viselkedés.
7/9 anonim válasza:
Majd ah összeszedik maguk után a kakát!
8/9 anonim válasza:
brutit mint standupost nagyon bírom, de ezt inkább ne csinálná.
azért amikor a külföldön munkát vállalókra mondta hogy "és nem a hülyék mentek ki", ja akkor aki itthon maradt az hülye? ezek után várnak szavazatokat?
nyilván nem mert trollpárt, de elég visszás volt.
ha tévednék vagy félreértettem őt, akkor javítsatok ki.
9/9 anonim válasza:
Én azt hittem Tót Lászlóra gondolsz, Torockay Lászlóra. A kutyast Bruti néven ismerem. Ő nem volt pöffeteg. Kutyákra szavazni sosem volt bölcs dolog, de sokaknak volt egérút, mintha kötelező lenne szavazni, mint Caucesscu Romániájában. A pöffeteg szerintem Tori és Tomi volt, egy követ fújtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!