Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebben a Turul kávézós dologban...

Ebben a Turul kávézós dologban miért haragszanak a házigazdára?

Figyelt kérdés

Kezdjük az elején. Én nem gondolnám hogy azért nem akarták kiszolgálni azt a pár embert Tisza pártos kitűzővel mert ők annyira elleneznék ezt vagy a tulajnak személyes meggyőződése lenne ebben. Egyszerűen az van hogy minden vállalkozó fosik szarik hugyozik attól hogy ha valami olyant tesz ami a vezérnek nem tetszik akkor jön a NAV és majd jól találnak valamit aztán le lehet húzni a rolót.. Most őszintén kinek hiányzik ez? Lehet én sem engedtem volna be őket mert teszem azt nem azért dolgoztam 20 évig hogy egy ilyen hülyeség miatt el lehetetlenítsenek.

Nyilván amit utána nyilatkozik a tulaj sem állja ki a valóság próbáját mivel arról nincsen egyetlen videó sem hogy bárhol ablakokat történek be vagy rendőri intézkedés lenne stb, ellenben arról van hogy rengetegen mennek oda és ki vannak végül szolgálva és semmi balhé nincsen. De valszeg azért hazudja azt a kamerába a tulaj mert ott is a vállalkozása érdekeit nézi próbál belőle jól kijönni...valószínűleg előre meg volt beszélve hogy ilyesmit kell mondania. Így nem fogják kicsinálni. Szóval ezen szerintem kár sivalkodni. Mindenki ebben az ország túlélni szeretne és megélni és senki nem akarja hogy amit kemény munkával összehozott azt valami mitugrász aktakukac egy tollvonással elkaszálja. Szerintem ez teljesen érthető.

2024. máj. 30. 17:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
9. Zsolti nem köthet melegházasságot, mert a törvény ezt nem teszi lehetővé Magyarországon.
2024. máj. 30. 17:46
 12/23 anonim ***** válasza:
28%
11# Azzal rendez esküvőt akivel akar, a bejegyzés és maga a szertartás teljesen külön álló dolog. Te is megesküdhetsz a kertedben lévő birkával, senki se szól bele.
2024. máj. 30. 17:52
 13/23 A kérdező kommentje:

"Ja, mindenki kussol, sehol egy ellenzéki hang, az ellenzéki tüntetések érdektelenségbe fulladnak, mert senki nem mer az utcára menni, itt is csak kormánypárti vélemények hangoznak el, mert mindenki retteg. 😭

Szörnyű diktatúra.😰"

Attól hogy a mondandód teletűzdeled sírva röhögős fejekkel még nem leszel meggyőzőbb vagy frappánsabb, inkább nevetségesebb.

Amúgy ez egy szalmabáb. Senki (én legalábbis nem) mondtam hogy diktatúra lenne, mint ahogy azt sem hogy csak kormánypárti vélemények hangozhatnának el. Azt mondtam ami a kérdésben illetve a magyarázatban hangzott el és azzal értek egyet hogy nagyon nem akar kockáztatni az aki elért valamit mert pcsán lesz rúgva idézőjelesen. Akkor légyszíves a bohóckodás helyett akkor állj bele a dologba. Tehát akkor szerinted miért ne szolgálna ki egy VENdéglátó fizető vendégeket? Mi neked erre a magyarázatod?

2024. máj. 30. 17:58
 14/23 A kérdező kommentje:

"11# Azzal rendez esküvőt akivel akar, a bejegyzés és maga a szertartás teljesen külön álló dolog. Te is megesküdhetsz a kertedben lévő birkával, senki se szól bele."

Hát de látod hogy beleszólnak! :) Azért elég gáz utólag visszamondani. De talán annyi becsület volt benne hogy beismerte hogy igen, a politika miatt fosik ettől.

2024. máj. 30. 17:59
 15/23 anonim ***** válasza:
58%
14# A fidesz mindenbe beleszól, mivel egy maffia. Elvették az emberek benzinkútjait, éttermeit, a fél balatont felvásárolták. Aki nem adja el a dolgait azt pedig törvényes úton tönkreteszik, mivel ők hozzák a törvényeket.
2024. máj. 30. 18:03
 16/23 anonim ***** válasza:
12. Az még attól nem lesz házasság. Elképzelhetőnek tartom, hogy a zsolti rendszeresen jár szórakozóhelyekre, sőt szervez rendezvényeket, nem tudok róla, hogy egy helyet is ellehetetlenítettek volna ezek közül miatta.
2024. máj. 30. 18:07
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

13. A tulajdonos magyarázata azt volt, hogy bentre akarták ültetni őket, ami nem felelt meg. Kint volt egy üres asztal, azt akarták, az viszont le volt foglalva. Ezen aztán jól feldúlták magukat.

Számtalanszor találtam magam ilyen helyzetben, de sose kerestem rá politikai magyarázatot.

2024. máj. 30. 18:13
 18/23 A kérdező kommentje:

"13. A tulajdonos magyarázata azt volt, hogy bentre akarták ültetni őket, ami nem felelt meg. Kint volt egy üres asztal, azt akarták, az viszont le volt foglalva. Ezen aztán jól feldúlták magukat.

Számtalanszor találtam magam ilyen helyzetben, de sose kerestem rá politikai magyarázatot."

Na látod ebben egyetértünk hogy a magyarázata ez volt..

Viszont mivel az állítólagos támadásròl és pult mögött zokogó munkavállalókról hazudott miért kellene elhinni hogy tényleg abból volt a "lincshangulat" hogy pár menopauzás tyúk nem kapott kinti asztalt. Te ezt tényleg benyalod banyeg? Miért esne nehezedre beismerni hogy a tulaj nem akarta magát ebbe bele ártani és óvatosságbol nem szerette volna ha ezek ott tiszás pólóban feszítenek..nem rossz ettől mint mondtam én is ezt tenném. De mimek ez a hülye mese hogy az asztalfoglalással volt a gond? Ennyire el szeretnéd ezt hinni? Miért esik nehezedre használni az agyad?

2024. máj. 30. 19:28
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem gyanús? De komolyan...
2024. máj. 30. 19:28
 20/23 A kérdező kommentje:
Tudod hogy ezt még a megafonosok sem hiszik mert bár jellemtelenek de azoknak is van ennyi esze?
2024. máj. 30. 19:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!