Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek vagy Mi hazánkosok!...

Fideszesek vagy Mi hazánkosok! Én libsi fiatalként menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Diplomás vagyok hiányterületen, ezért a magyar átlagnál sokkal jobban keresek, pedig 30 éves sem vagyok. Nyugaton többszörösét keresném a mostani fizetésemnek, de itt Magyarországon is megélek.

Csak kíváncsi vagyok, hogy ti minek örülnétek jobban?

A) Elhúzok a francba. Nem rontom itt a légkört, nem beszélek a kormány ellen, de még szavazni se járok haza. A gyerekeim még valamit fognak beszélni magyarul, az unokáim már nem.

B) Itt maradok, a magyar gazdaságnak termelem a GDP-t, a magyar államnak adózom, és a gyerekeim, unokáim is magyarok lesznek. Viszont libsi pártokra szavazok és libsi véleményt terjesztek.

Olyan opció sajnos nincsen, hogy kormánypárti vagy Mi hazánkos legyek.

máj. 29. 21:57
A kérdező szavazást indított:
Menjek
Maradjak
16 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Maradj úgysem sokáig tart már a fidesz népbutító vesszőfutása
máj. 29. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Attól függ, mennyire szélsőséges az a libsi vélemény... Minél inkább, annál inkább inkább menjél máshova...
máj. 29. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
19%

Én ezt más szemszögből nézném:

ha mindkét helyen baromi jól keresel a szakmádban és nem szenvedsz megélhetési gondokban akkor meg kell nézni a Maslow-piramis magasabb szintjeit is. Ha meg van mindened, akkor teljesen más minőségű életet lehet élni Dániában,Norvégiában vagy Svájcban ( akár máshol is ), mint Magyarországon. Nincsenek rossz utak, nincs ratyi máv, nincs a rengeteg elmebaj agytorzító plakát, nincs ennyi negatív ember...

Én egy percig nem gondolkodnék, hogy maradjak-e attól függetlenül más mit gondol. Legyek kiskakas a szemétdombon vagy éljek egy nyugis, teljes életet jó környezetben? Kérdés nélkül az utóbbi.

máj. 29. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
34%

"Nincsenek rossz utak"

Kamu.

máj. 29. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
én elhúztam de te maradhatsz xdd
máj. 29. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Ha külföldön a többszörösét keresnéd, akkor lényegében, ez miért kérdés? Mire számítasz itt? Ha esetleg valami csoda történne és '26-ban bukna a Fidesz, itt még hosszú ideig nem lesz jobb a helyzet. Ha maradnak akkor meg pláne nem. És szerintem úgyis megoldják, hogy ők nyerjenek. Az is szép eredmény lenne bármelyik ellenzéki párttól, ha a 2/3-ot sikerülne megakadályozni.

Szóval én a helyedben mennék, és nem csak a pénz miatt. Dolgoztam régebben Németo.-ban, tök más mentalitás. Pl. sokkal nyugodtabbak az emberek, nem kiabálnak, nem idegbetegek az utakon, stb...

máj. 29. 23:36
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Libsi mihazánkosként azt tanácsolnám, hogy menj, gyűjts tőkét és tapasztalatot, és aztán gyere vissza számodra alkalmas időpontban.
máj. 30. 00:14
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

Attól függ mennyire vagy liberális.

De mivel gyereket akarsz, így durván szélsőséges már nem lehetsz. Talán el tudunk viselni téged is.

Felőlem maradjál.

máj. 30. 00:58
 9/11 A kérdező kommentje:

Többen kérdeztétek, hogy mennyire vagyok liberális.

Annyira azért nem, hogy szobrokat döntögessek, vagy bármilyen kvótákat követeljek. Csak egy alap szinten vagyok libsi. Például utálom ha csoportok ellen gyűlölködés folyik, és kiröhögök bármilyen "régi dicső múltba" való regressziót. (Igen, ebbe a Kádár-nosztalgia is beletartozik, nem csak az ősmagyar szittya dolgok meg a nagy Magyarország matricák!)

máj. 30. 10:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Azok nem nagy Magyarország matricák, hanem Nagymagyarország-matricák.
máj. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!