Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, Mi hazánkosok,...

Fideszesek, Mi hazánkosok, nemzeti érzelműek! Ti melyiknek örülnétek jobban?

Figyelt kérdés

Én hozzátok képest liberális vagyok. Azért nem ilyen kékhajú, orrkarikás, szivárványos zászlós szinten. De európai irányultságú, liberális pártokra tudok csak szavazni. 28 éves férfi vagyok, gyerekem még nincsen, de a menyasszonyommal majd szeretnénk 2-3 gyereket. Egyetemi végzettségem van, amivel kifejezetten gazdag nem vagyok, de a KSH szerinti átlag fölött keresek. És mivel hiány van az én végzettségemből is, szinte akármikor akárhova mehetnék dolgozni Magyarországon és külföldön is.

Ti annak örülnétek jobban, ha:

1) A hozzám hasonlók elmennének külföldre, ha nem tetszik nekik a rendszer. Nem szükséges itt elégedetlenkedni, "lázítani", baloldali jelölteket (mint pl. Kari Geri) megszavazni. A magyar nemzetnek ilyen alakokra nincs szüksége, és mindenkinek jobb, ha az ilyenek elhúznak.

2) A hozzám hasonlók maradnának. Legalább hozzájárulunk a magyar gazdasághoz és fizetünk adót. És legalább a gyerekeink és unokáink magyarul fognak beszélni, ha már úgyis fogy a magyar a Kárpát-medencében. Inkább eltűritek, hogy "libsik" is élnek Magyarországon.

Olyan lehetőség nincsen, hogy változtassam meg gyökeresen a nézeteimet, hogy ugorjak a Dunába, stb. Csak a fent leírt két lehetőség létezik ebben a kérdésben.

2023. máj. 1. 14:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
Egyes.
2023. máj. 1. 14:20
 2/12 Jeffrey Spender ***** válasza:
27%
Kettes.
2023. máj. 1. 14:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem szavazást tenni a kérdés. De ha így kommentben leírjátok, az is tökéletes.
2023. máj. 1. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

Minek fizeted itt az adót ha külföldön épül is belőle az ország?A tudásod megvan, azért maradsz itt, hogy:

Az adódból hazudjanak 0-24-ben? Vagy, hogy Orbán az adódból tegyen 5 millió forintos kitérőt? Orbánék az adódóbol tartják el a többszörösen megbukott baloldalt, és Gyurcsány Ferencet. Az adódból osztogatnak választás előtt. Részben az adódóból lett Magyarország leggazdagabb embere Mészáros Lőrinc.

Tényleg megéri ezt az országot építeni?

2023. máj. 1. 14:38
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Nincs semmi bajom a liberális emberekkel ameddig nem szélsőségesek. Nyilván a szélsőségesek semmilyen oldalon sem jók.
2023. máj. 1. 14:44
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
#5 Aki kimegy a Pridera az a szemedben szélsőséges?
2023. máj. 1. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Kérdés mit jelent a liberális?

Régen teljesen mást, most ők nyomnak el mindent ami nem tetszik nekik, és semmit nem tolerálnak.

Amúgy maradhatsz itt, én nem keregtlek el, majd ahogy öregszel, lehet bölcsebb leszel.

2023. máj. 1. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Maraggy
2023. máj. 1. 15:42
 9/12 A kérdező kommentje:
7-es. Most kiselőadást nem szeretnék tartani a róla, de a legfontosabb talán az, hogy nem idegenkedni automatikusan mindentől, ami "nem úgy van, ahogy régen".
2023. máj. 1. 15:53
 10/12 anonim válasza:
22%
A legtöbb igaz magyar önként vállalná hogy kidob titeket az országból és akkor ti is meg mi is boldogak lennénk
2023. máj. 1. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!