Fideszesek, Mi hazánkosok, nemzeti érzelműek! Ti melyiknek örülnétek jobban?
Én hozzátok képest liberális vagyok. Azért nem ilyen kékhajú, orrkarikás, szivárványos zászlós szinten. De európai irányultságú, liberális pártokra tudok csak szavazni. 28 éves férfi vagyok, gyerekem még nincsen, de a menyasszonyommal majd szeretnénk 2-3 gyereket. Egyetemi végzettségem van, amivel kifejezetten gazdag nem vagyok, de a KSH szerinti átlag fölött keresek. És mivel hiány van az én végzettségemből is, szinte akármikor akárhova mehetnék dolgozni Magyarországon és külföldön is.
Ti annak örülnétek jobban, ha:
1) A hozzám hasonlók elmennének külföldre, ha nem tetszik nekik a rendszer. Nem szükséges itt elégedetlenkedni, "lázítani", baloldali jelölteket (mint pl. Kari Geri) megszavazni. A magyar nemzetnek ilyen alakokra nincs szüksége, és mindenkinek jobb, ha az ilyenek elhúznak.
2) A hozzám hasonlók maradnának. Legalább hozzájárulunk a magyar gazdasághoz és fizetünk adót. És legalább a gyerekeink és unokáink magyarul fognak beszélni, ha már úgyis fogy a magyar a Kárpát-medencében. Inkább eltűritek, hogy "libsik" is élnek Magyarországon.
Olyan lehetőség nincsen, hogy változtassam meg gyökeresen a nézeteimet, hogy ugorjak a Dunába, stb. Csak a fent leírt két lehetőség létezik ebben a kérdésben.
Minek fizeted itt az adót ha külföldön épül is belőle az ország?A tudásod megvan, azért maradsz itt, hogy:
Az adódból hazudjanak 0-24-ben? Vagy, hogy Orbán az adódból tegyen 5 millió forintos kitérőt? Orbánék az adódóbol tartják el a többszörösen megbukott baloldalt, és Gyurcsány Ferencet. Az adódból osztogatnak választás előtt. Részben az adódóból lett Magyarország leggazdagabb embere Mészáros Lőrinc.
Tényleg megéri ezt az országot építeni?
Kérdés mit jelent a liberális?
Régen teljesen mást, most ők nyomnak el mindent ami nem tetszik nekik, és semmit nem tolerálnak.
Amúgy maradhatsz itt, én nem keregtlek el, majd ahogy öregszel, lehet bölcsebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!