Fideszesek, mi a véleményetek az összeesküvés-elméletekben hívő Mi hazánkosokról?
Attól függ, hogy miről van szó.
A lapos Föld egyértelműen baromság, de egy JFK már elég érdekes.
Egyre inkább azt lehet látni hogy összeesküvés gyakorlat lesz, szóval idővel kiderülhet hogy igazuk volt.
Amúgy meg összetenmém a két kezemet ha ők lennének a legerősebbek ellenzékbe.
Ugyanaz, mint az összesküvéshívő DK-sokról, Fideszesekről, LMP-sekről, bárkiről.
Bár vigyázni kell, mit nyilvánítunk összeesküvéselméletnek, mert visszanyalhat a fagyi. Emlékeztek, amikor az USA-ban arról vitatkoztak, hogy aki szerint a Covid kínai laborszökevény az megátalkodott elmaradott rasszista összeesküvéselmélethívő faszista gazember, hirdette a mainstream media, aztán ugyanez a média pár hete lehozta, hogy az FBI meg a CIA szerint a vírus valóban kínai laborszökevény. Aztán kuss. Csönd. Semmi retrospektív mea culpa.
Nem csak a mi hazánkosok tudnak hülyeségeket beszélni:
Apósomnál üldögéltünk a teraszon amikor átjött a szomszéd aki nemrég költözött oda, egy ügyvéd. Nem tudom miért gondolta azt, hogy jól teszi, ha bemutatkozasképp elkezd politizálni, de rövid fél órán belül megtudtuk, hogy a DK az egyetlen jó megoldás, a megyei kórházban minden láb alól eltett nyugdíjasért fejpénzt fizet az orvosoknak a Fidesz. Különben is a k*rva anyját ennek a polgármesternek, mert ő javaslatot tett, hogy a városban építsenek egy büntetésvégrehajtási intézetet, de a szemét polgi megfúrta a tervét, pedig ő hozott volna német befektetőt is. For the greater good, hát persze. Gyerekek, a hülyeség határtalan...
#5: Persze mindenhol előfordulnak. A Mi Hazánkat azért emeltem ki, mert náluk úgy vettem észre, hogy ez fokozottan jelen van és a párt is eléggé épít erre. Vagy legalábbis jobban, mint más pártok.
Ez a szomszédos történet eléggé meredek, ügyvéd létére azért többet várna az ember tőle.
Mocskos játék a politika...
Igen, azért egy ügyvédtől egy kicsit cizelláltabb világlátást várnék, de ez is csak előítélet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!