Orbán a háborúval riogat ugyebár, hogy ha az ellenzékre szavazunk Magyarország belesodródik a háborúba. Évek óta ez a legsikeresebb propagandájuk, de ezt hogyan képzeli el?
Fideszeseknek és ellenzékieknek is szól a kérdés!
Mivel a NATO alapja az, hogy konszenzus kell a döntésekhez, nem igazán értem Orbán gondolkodásmódját. Ha a NATO be akarna lépni a háborúba, akkor M.O azt mondja (és gondolom még sok másik állam) hogy nem, és így akkor neem lépünk be. Ha Oroszország és a szövegtségesei megtámadják a NATO-t, akkor mindenkit bombáznak majd, csak M.o-t nem? Ha támadnak, a szerződés értelmében nekünk is harcolnunk kell, ezzel a Viktor nem tud mit csinálni..
9 - es, biztosan? Hogy lehetsz bármiben biztos? Nem a propaganda a kérdésem lényege, hanem M.o szerepe. 32 tagja van a natonak. Abból csak egy M.o, tényleg úgy gondolod, hogy ha a háborúról kéne dönteni ez a 32 ország együttesen azt mondaná, hogy támadjuk meg Oroszországot? Mégis miért lenne az jó bárkinek? Ha pedig Oroszország támad, így is úgy is védekezni kell. Nem a propaganda most a lényeg, hanem az, hogy Orbán egyedül hogyan akadályozná meg a háborút.
10-es, mit szeretnétek ti amúgy, hogy Oroszország foglalja el ukrajnát és ők legyenek a szomszédaink? (NEM vitázni akarok, csak érdekel)
"32 ország együttesen azt mondaná, hogy támadjuk meg Oroszországot?
Akkor már semmit. Ezt kell megelőzni. Ezért is kell békepárti pártokra szavazni, hogy az EU-ban többségben legyenek és abbahgyja Brüsszel ezt a háborús pszihózist. A Fidesz békepárti.
Ha háború lesz mész te is
Szerintem azért olyat még nem mondott a fideszes propaganda, hogy akkor tör ki a világháború, ha nem Orbánra szavazunk. Legalábbis én nem még hallottam ezt. A világháború akkor fog kitörni, amikor Putyin és a NATO úgy dönt. Ez a tény akkor sem változik, ha a Megafon mást mond.
A kérdés az, hogy egy háborús hangulatú Európában kik fogják többségben képviselni Magyarországot az EP-ben. Azok, akik támogatják a fegyverszállítást, ellenzik a tűzszünetet, szimaptizálnak azokkal, akik világháborúra akarják Európát készíteni, vagy pedig azok, akik nem támogatják a fegyverszállítást, tűzszünetet akarnak, és nem szimpatizálnak a háborús uszítókkal.
Így képzeli el.
https://www.youtube.com/watch?v=8yT8pXvxaWk
Vagyis sima kampányhazugság, mert a teljesítményére nem lehet büszke.
12 - " a Fidesz békepáti"???
Te is ezt a maszlagot óbégatod?
Véletlenül Csád-ban is a béke okán vagyunk ott, nemde?!
Orbán totál meghülyült, és ez rád is átragadt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!