Magyarországon szuverenitás, konzervatívizmus és kereszténység van, amely a hagyományos családmodellt, a nemzet szeretetét és a normalitást támogatja a nyugati liberalizmus, woke/gender propaganda és egyéb borzalmas helyett. Ezzel mi a baj?
Fogalmam sincs, mit jelentenek a fenti szavak, ezek közül nekem csak a kerszténység mond bármit is, de azt tudom, hogy ma Magyarországon nincs kereszténység. A népszámlási adatok, a templomba látogatók száma is ezt igazolja vissza és a Balog püspök okozta kegyelmi ügy után, épp a református egyház esik darabjaira az országban.
Bevallom, hogy a többi fogalom, telejsen ismeretlen számomra, de azt ki tudom jelenteni, hogy nem vagyunk keresztény ország, semmi sem igazolja ezt vissza.
Hát hogyne.
Ezért járnak egyre kevesebben tempolomba, mert olyan vallásosak.
Minden második házasság válással végződik.
Amit te normalitásnak hívsz az teljesen szembemegy a természettel, csak egy idealizált mesterséges világkép, ami sok boldogtalan embert teremt.
"Ezzel mi a baj?"
Talán az hogy nem igaz. Az egész rendszer a "család" és a háremeik érdekeit szolgálják, miközben egyre jobban függünk Kínától.
Kérdező!
Ha nyugaton olyan rossz, akkor miért oda akar mindenki menni? 🤔
szuverenitás = Oroszország és Kína gazdasági gyarmata leszünk
konzervatívizmus = minden jó amit a Fidesz mond és minden nem amire azt mondja hogy nem
kereszténység = legyen mivel tisztára mosni a nemlétező erkölcsöt
hagyományos családmodell = nős férfiak másik férfiakkal orgiáznak bedrogozva
normalitás = szintén minden amit a Fidesz mond
Az, hogy ez egy hazugság amivel a 60IQ alatti birkákat etetit. Valójában az ország 90%-át felvásárolta a fidesz és teljes diktatúra van magyarországon. A patkány politikusaid éjjel 2-kor hoznak törvényeket 2/3-al és bármit megtehetnek az ország lakosságával.
Közben pedig pedofil, meleg, drogos az összes fideszes képviselő.
Amúgy én is nyugatra jöttem ausztriába és fel se tudnád fogni micsoda különbség van a te "keresztény" pöcegödrödhöz képest, amit a hazádnak csúfolsz...
Leírni nem fogom mert úgy se olvassa végig senki, de megdöbbentő a különbség.
9, első vagyok. Én jártam Spanyolországban, Olaszországban, Görögországban, Lengyelországban és tudom, hogy milyen egy keresztény ország. Minden sarkon, kegyhely van, az ablakokból lógnak a feszületeket, a keresztek, a különböző vallási képek, ezekben az országogkban, kivétel nélkül tömött sorok állnak a templomokban, Lengyelországban konkrétan tudom, hogy vasárnaponta az összes nagyvárosban, reggel 7 és este 9 között 2 óránként tartanak miséket a nagyobb templomokban.
Hol vagyunk mi ettől?
Ami nálunk a kereszténységet jelenti, az a legjobb indulattal is egy kultúrális műemlékvédelem, mert azon régi templomok, amik egykor jelentettek valamit, ma már inkább épületvédelmi szempontból van csak jelentősége, közben a magyar templomok konganak az ürességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!