A külügyminiszter úr ennyire fél a sajtótól?
Ez mind ellenzéki unalmas hazugság igazi lózung! Sose volt itt szuperjó az egészségügy és nem is lesz, külföldön is ócska , ha nem , akkor keményen fizetős. Az egészségügy legnagyobb baja nem a pénzhiány. Hanem az alkalmatlan orvosok és a személyzet, és ápolók tömege. És a szervezés teljes hiánya. Mennyen ide, menjen oda ,minek jött ide, nem ide kellett volna, nem oda, miért nincs papírja? itt álljon sorba ,oda kopogjon be , ja késik az orvos 3 órát ,de nem szólunk ha szabira ment , szopjál stb stb Pontosan láttam, amikor nagyon ritkán be kellett oda mennem kisérőnek. Ezeknek ha 3x annyit adsz akkor is életúnt lekezelő embergyűlölő sintérek maradnak.
A megoldás, nem az ,hogy rinyálunk a kormánynál: nem kell bekerülni, egészségesnek kell maradni. Mert a betegek is 80 %-ban vagy unalmukban ülnek ott pl a nyugdíjasok, vagy saját hülyeségük miatt lettek betegek, elhízás cigi pia fotelben poshadás stb.
Dettó ugyanez a tanároknál. Alkalmatlan, megúszós vagy rosszindulatú beleszarós. Nagyon kevés a normális, akit az "öregek" nem darálnak le a tanáriba és húznak le a szintjükre. Nem pénz kérdése! A normális elmenekül magánba vagy pályát vált.
Lopás az nem érdekel, minden politikus lop, az eu-s nagymenők is minden országban korruptak, a kérdés az, hogy e mellett van e koncepciója és tud e kormányozni. A fidesz tud és van jövőképe, ami nem kedvez a liberálisoknak a gendernek a háborúpártiaknak meg a migrációnak. Ez van, nekem ez szimpatikus, ahogy a családtámogatási rendszer is.
Ja és az ellenzék és hívei. Amíg egy jóemberkedő álcás kirekesztő vadállat a többsége, ha más véleményen van valaki azt mindennek elhívják lehülyézik, addig még nagyobb örömmel vagyok ellenük és teszem a voksom ellenük.Had forgyogjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!