Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma hallottam a rádióban, hogy...

Ma hallottam a rádióban, hogy arról beszéltek a hírekben, hogy a külügyminiszter azt állítja, hogy nagyon közel van a világháború, mégis miért kell ennyi hülyeséget összehordani?

Figyelt kérdés

Sosem hallgatok rádiót, most is csak azért hallgattam, mert lemerült a telefonom, és nem tudtam azon keresztül a saját lejátszási listámat hallgatni a rádiómban.

Petőfi rádióban mondták be ezeket a híreket.

Mégis mi értelme van ilyen hülyeségeket mondani? És miért mondják be ezt egy rádióba amit több ezren de lehet több 10 ezren hallgatnak?

Tényleg érdekel, mi haszna származik ebből bárkinek is?

márc. 18. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
18%

Jaj már nem a hasznot kell keresni mindig.

Sajnos Putyin hülye háborújában benne van a világháború opció is sajnos.

márc. 18. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Jobb félni mint megijedni.
márc. 18. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Macron, Franciaország elnöke, NATO tag és atomhatalom épp most mondja, hogy uccu neki barátaim, fogjunk fegyvert és zsatar dabas a háborúba. Szerencsre a többség csak ül és nézi, hogy csávónak elgurut a gyógyszere, de akkor sem lehet legyinteni rá.
márc. 18. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Ez mitől hülyeség szerinted? Egyre több NATO tagállam nyilatkozik úgy, hogy estelg katonákat is küld Ukrajnába. És nem lehet tudni, erre hogyan reagálna Oroszország.
márc. 18. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Kell az emberek félelemben tartása, ezt a világ vezetői is tudják!
márc. 18. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Putyin lehet mindenre képes, de remélem azért nem.
márc. 18. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyenlőre szájkarate megy, makaronnak megsúgták a tábornokai, hogy 20 ezer szárazföldi katonát tudnak összeszedni az oroszok ellen, de ezt is csak 2027-re. A csivavám is éktelen ugatásba kezd a elveszem előle a kajás tálját, mégse gondolom róla hogy a torkomnak ugorna. Makaron is pont így viselkedik, rájött, bármit tesz, most a bré rossz oldalán marad, persze hogy vonyékol.
márc. 18. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!