Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A külügyminiszter úr ennyire...

A külügyminiszter úr ennyire fél a sajtótól?

#sajtószabadság #telex #Szijátó Péter
máj. 28. 05:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%
9, igen csak, ha nem adsz nekik interjút, úgy nehéz nekik a te véleményed is megjeleníteni, bármilyen is legyen az.
máj. 28. 06:52
 12/36 anonim ***** válasza:
81%
Igen, eléggé gáz a helyzet.
máj. 28. 07:23
 13/36 anonim ***** válasza:
"Szép"...
máj. 28. 09:53
 14/36 anonim ***** válasza:
87%
A miniszter "úr" a magyar népet szolgálja. Nyilatkozási és tájékoztatási kötelezettsége lenne. Igazából amit ő csinál az törvényellenes. Máskülönben meg erkölcsileg megkérdőjelezhető. Egy sunyi, nem egyenes, hiteltelen alak képét festi magáról minden ilyen alkalommal.
máj. 28. 10:07
 15/36 anonim ***** válasza:
15%

Előtte Szekszárdon volt, közvetlenül 16 órától, a Babits művelődési házban.

Ott voltam én is.

A Szekszárdi helyi TV is ott volt, Antrittos rádiósok is .

Ismerem őket.

Akkor öntsük tiszta vizet a pohárba!

Az egész rendezvény ELŐZETES regisztrációhoz volt kötött.

Ez azt jelenti , hogy a CSAK a meghívottak és CSAK a jóváhagyott regisztráció után mehettek be. Szekszárdon is pl volt olyan helyi ellenzéki politikus, aki egyszerűen be akart sétálni a nem kicsit biztosított rendezvényre.

Megkérdezték, van jóváhagyott regisztrációja?

Nincs. Köszönöm, kérem hagyja el a területet.

Ennyi gyerekek, a Telexnek Szekszárdon SEM volt semmiféle jóváhagyott regisztrációja, higgyétek el, mert tudom.

Ez a tipikus esete,hogy hogyan lehet provokálni. Odamegyek, azt mondom sajtónyilvános.

NEM az volt, a Telexesek is pontosan tudták, de a balhé kedvéért mindent... sajnos ilyenek.

máj. 28. 10:13
 16/36 anonim ***** válasza:
85%

#15 persze hogy ott voltál, hiszen régi komcsi vagy, a családod rég óta a vörös sarok lakója.

VOLT regisztrációjuk a telexeseknek, ezt be is mutatják a videoban, te pedig régi komcsi módszerrel tagadod a valóságot, ferdítesz.

máj. 28. 10:52
 17/36 anonim ***** válasza:
74%
Egy hivatalosan demokráciának hivott -bár erősen megkérdőjelezett- országban, kampány idején, nem hiszem, hogy egy politikus, akire szavaznom kéne, korrektül jár el, ha zárt regisztrációjú rendezvényeket tart.
máj. 28. 10:55
 18/36 anonim ***** válasza:
11%

Telex egy ócska ellenzéki provokátor csatorna . Megvan a rendje egy ilyen eseménynek, direkt nem tartják be, aztán vergődnek , hogy megint elharsoghassák, hogy micsoda diktatúra van.

"Mindenki láthatja, hogy ez egy erőszak-rendszer Elnyomnak! Segítség! ELNYOMNAK! " erről szól a telex meg az egész ellenzéki sajtó

máj. 28. 10:57
 19/36 anonim ***** válasza:
77%

15: ott kezdődik, hogy a sajtót - tök mindegy hogy szeretem, nem szeretem sajtó - be kéne engedni minden ilyen rendezvényre. Az ő munkájuk hogy tudósítanak, Szijjártó szolga (miniszter) dolga az emberek tájékoztatásának biztosítása.

Btw a telex regisztrált.

máj. 28. 10:58
 20/36 anonim ***** válasza:
3%

16# nem vagyok komcsi, sosem voltam, de még a szüleim sem!

Te hazudsz, ugyanis a regisztrációt e- mailben, vagy esetleg sms ben VISSZAIGAZOLTÁK!

Az alapján ott volt a lista, aki bemehet.

Konkrétan onnan tudom, hogy még alá is kellett írni.

Minden és mindenki rajta volt, na de a Telex mutatott konkrét visszaigazolást????

Nem, mert nem volt nekik.

Amúgy hangsúlyozom, nem sajtónyilvános esemény volt, pontosan ezért volt az előzetes regisztráció és a szükséges visszaigazolás.

Üdvözöllek.

máj. 28. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!