A külügyminiszter úr ennyire fél a sajtótól?
Előtte Szekszárdon volt, közvetlenül 16 órától, a Babits művelődési házban.
Ott voltam én is.
A Szekszárdi helyi TV is ott volt, Antrittos rádiósok is .
Ismerem őket.
Akkor öntsük tiszta vizet a pohárba!
Az egész rendezvény ELŐZETES regisztrációhoz volt kötött.
Ez azt jelenti , hogy a CSAK a meghívottak és CSAK a jóváhagyott regisztráció után mehettek be. Szekszárdon is pl volt olyan helyi ellenzéki politikus, aki egyszerűen be akart sétálni a nem kicsit biztosított rendezvényre.
Megkérdezték, van jóváhagyott regisztrációja?
Nincs. Köszönöm, kérem hagyja el a területet.
Ennyi gyerekek, a Telexnek Szekszárdon SEM volt semmiféle jóváhagyott regisztrációja, higgyétek el, mert tudom.
Ez a tipikus esete,hogy hogyan lehet provokálni. Odamegyek, azt mondom sajtónyilvános.
NEM az volt, a Telexesek is pontosan tudták, de a balhé kedvéért mindent... sajnos ilyenek.
#15 persze hogy ott voltál, hiszen régi komcsi vagy, a családod rég óta a vörös sarok lakója.
VOLT regisztrációjuk a telexeseknek, ezt be is mutatják a videoban, te pedig régi komcsi módszerrel tagadod a valóságot, ferdítesz.
Telex egy ócska ellenzéki provokátor csatorna . Megvan a rendje egy ilyen eseménynek, direkt nem tartják be, aztán vergődnek , hogy megint elharsoghassák, hogy micsoda diktatúra van.
"Mindenki láthatja, hogy ez egy erőszak-rendszer Elnyomnak! Segítség! ELNYOMNAK! " erről szól a telex meg az egész ellenzéki sajtó
15: ott kezdődik, hogy a sajtót - tök mindegy hogy szeretem, nem szeretem sajtó - be kéne engedni minden ilyen rendezvényre. Az ő munkájuk hogy tudósítanak, Szijjártó szolga (miniszter) dolga az emberek tájékoztatásának biztosítása.
Btw a telex regisztrált.
16# nem vagyok komcsi, sosem voltam, de még a szüleim sem!
Te hazudsz, ugyanis a regisztrációt e- mailben, vagy esetleg sms ben VISSZAIGAZOLTÁK!
Az alapján ott volt a lista, aki bemehet.
Konkrétan onnan tudom, hogy még alá is kellett írni.
Minden és mindenki rajta volt, na de a Telex mutatott konkrét visszaigazolást????
Nem, mert nem volt nekik.
Amúgy hangsúlyozom, nem sajtónyilvános esemény volt, pontosan ezért volt az előzetes regisztráció és a szükséges visszaigazolás.
Üdvözöllek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!