Gyakorlatilag azért kell a fideszre szavazni hogy ne legyen III. világháború?
"A FIDESZ meg tudja akadályozni a III. világháború kitörését????? Ki az, aki ebben hisz???? Az nagyon primitív gondolkodású!!!
A háborúval való riogatás egyszerűen undorító és egyúttal nevetséges! Az is, hogy csak nálunk van ún. háborús készültség, ill. a két hadviselő félnél: Oroszországnál és Ukrajnánál!!!
Nemcsak Ukrajna, Oroszország és Magyarország létezik, hanem vannak más országok is, elvileg hozzájuk is átterjedhet a háború, még sincs náluk háborús készültség!!!
A FIDESZ pedig nem "mindenható", hogy meg tudná akadályozni a III. világháborút! Ki az, aki azt hiszi, hogy igen??!
Ki az az ostoba, aki azt elhiszi, hogy a baloldal háborúpárti???!
Ami ebben az országban folyik a FIDESZ által, az már túlmegy minden határon!!"
Szerintem te nem értetted a kérdést, mert ha igen akkor átment volna ami a sorok között kiolvasható és most nem idegeskednél. Ámbár annyit megjegyeznék hogy a fidesz narratívája szerint sem úgy értendő és a kérdésem szerint sem (bár lehet rosszul fogalmaztam) hogy a fideszen múlik végső soron hanem a narratívájuk szerint ők ellene vannak ennek és ezért szavazzanak rájuk mert mindenki más meg háború párti.. Most kérlek ne ragadj le ennél és kezdj el velem hőbörögni mert itt ebben a kérdésben a fideszes szavazókat kérdezem. És esetleg az ő válaszaikat szeretném kulturált körülmények között ütköztetni.
Nem ők találják ki.
Készen kapják ezt is - mint a véleményeküket - óriásplakátokon, százmilliós hirdetéseken, orbáni kampánylózungokon, meg pénteki Kossuth rádiós igehirdetéseken.
"Igen. A fidesz a kulcsa a világbékének. Fu bakker tudtok még nagyobb baromságokat kitalálni?"
Ha ezt nekem címezted, nem én találom ki...sőt...szerintem sem így van. Én csak ezt vélem felfedezni a fidesz (Orbán Viktor) és a szavazóik esze járásában. Próbáld meg kérlek felismerni és értelmezni hogy a kérdés lényege természetesen nem az hogy fidesz propagandát toljon.
10# 9# Hát az EU-ban ki képviseli a mi érdekeink ? Aki azt mondja majd, hogy a békére kell törekedni fideszes vagy olyan Tordai-félék, akik azt szajkózzák, hogy katonákat kellene küldeni?
Ha sokan szavazunk itthon is a békapárti képviselőkre és au EU más országában is józanul szavaznak, akkor többségbe kerülnek a békepárti képviselők és úgy is szavaznak, hogy ne legyen háború. Metrt most nagyon háborúpárti, sorozós hangulat van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!