Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kampányfogás a III. világhábor...

Kampányfogás a III. világháború gondolata?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor is úton-útfélen erről beszél, az origón pedig már külön rovata van a harmadik világháborúnak. Gyakorlatilag tényként kezelik. Íme:

[link]

Országos pánikkeltés zajlik abból a célból, hogy továbbra is hatalmon maradjanak.

"A rémhírterjesztés a köznyugalom elleni bűncselekmények csoportjába tartozó bűncselekmény. E bűncselekmény során zavar vagy nyugtalanság keltésére alkalmas hamis tényállítások vagy híresztelések által sérül a köznyugalomhoz fűződő társadalmi érdek." (Wikipédia)

2024. máj. 27. 09:03
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%
41 Nem igaz. Én átlagfogyasztás alatt ugyanannyit fizetek fillére 2012 óta
2024. máj. 27. 13:28
 52/58 anonim ***** válasza:
15%

"12 év múlva egyetlen kiképzett hadköteles férfi sem lesz"

Egy világhábi lezajlik akár pár óra alatt ha kell

2024. máj. 27. 13:29
 53/58 anonim ***** válasza:

51 tudod is számlával igazolni? Én igen.

Eleve hazugság, hogy annyi lenne, mint 2012-ben, mivel pl. még 2014-ben még 5-6 cent volt a kWh-ár, és még jóval a háború elött (de lehet hogy már korona elött) felemelték 8-9 centre átlagosan.

Egyébként tessék, kb. itt van betüre, amit leírtam:

[link]

6,52-röl felszaladt 16,47-ig majd vissza kb 10-ig.

2024. máj. 27. 13:56
 54/58 HakapiszikMatyi ***** válasza:

"ma 12:21"

Mint írtam: "Benéztem".Van ilyen. :)

De, az eredeti kérdésre még mindig az a válaszom, hogy nem kampányfogás.

Ukrajna "elvérzik", ez már biztosan látható, de nem az oroszok miatt fog kitörni a 3. Világháború, hanem a Közel-Keletről fog indulni.

Ez a nemzedék nincs felkészülve a harcra, nélkülözésre.

2024. máj. 27. 14:56
 55/58 anonim ***** válasza:
46: Mondhatod magadnak ezt, de egyáltalán nem racionális, amitől félsz. Mindkét világháború esetén volt két érdekszféra, akik régóta szembenálltak egymással, és csak az volt a kérdés, hogy mi lesz az a szikra, ami belobbantja a háborút. Jelenleg nincs két oldal, vagy ha van, akkor az egyik oldalon Oroszország áll egyedül.
2024. máj. 29. 07:10
 56/58 anonim ***** válasza:
0%

"Mondhatod magadnak ezt, de egyáltalán nem racionális, amitől félsz."

Harmadjára is leírom neked: nem félek tőle. Mégis mit tudok ellene tenni? Ha holnap kitör a harmadik világháború, akkor nekem ma mit kell másképp csinálni? Semmit. Az az egészséges és a racionális, ha az ember nem feszül rá ezekre, hanem megmarad normálisnak, párhuzamosan azzal, hogy tudomást vesz ezekről.

"Mindkét világháború esetén volt két érdekszféra"

Mint ahogy most is van.

"ha van, akkor az egyik oldalon Oroszország áll egyedül"

Én ezt nem így látom. Szerintem van egy Oroszország-Kína-Korea-India-Közel-Kelet tengely, és egy USA-EU tengely.

2024. máj. 29. 08:34
 57/58 anonim ***** válasza:

Oké, ha te mondod. A félelem fogalmáról nem fogok vitatkozni veled, de a világpolitikai nézetedről annál inkább.

Kína legfeljebb Tajvant foglalja el, ha meg tudja úszni nagyobb nemzetközi gazdasági retorzió nélkül (személyes véleményem, hogy nem fogja megtenni, csak riogat). Annak konkrétan nulla az esélye, hogy belépne az oroszok oldalán egy háborúba, mert a gazdasága teljes mértékben a nyugati partnerekkel való kereskedelemre épül. Ha gondolod, nézd meg itt a gazdasági partnereinek listáját, fontossági sorrendben: [link]

A Közel-Kelet egy állandó puskaporos hordó, de sem erejük, sem motivációjuk nincs ahhoz, hogy a nyugati tengely ellen harcoljanak. Egymás ellen háborúznak folyamatosan.

Észak-Korea és India elvileg tényleg ehhez az "orosz tengelyhez" tartozik, de biztosra veszem, hogy ha tényleg kitör a háború, akkor nem akarnak majd szándékosan a vesztes oldalhoz csatlakozni, inkább semlegesek maradnak, vagy kisebb mértékben támogatják az oroszokat, anélkül, hogy belépnének a háborúba. Ami kevés lesz, nyilván.

2024. máj. 29. 12:07
 58/58 anonim ***** válasza:
(Ja, és az export-import listán Észak-Korea nem azért van első helyen, mert a kínaiak számára annyira fontos szerepet játszik, hanem mert Kínán kívül senki sem hajlandó kereskedni velük, így mindent onnan szereznek be.)
2024. máj. 29. 12:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!