Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kampányfogás a III. világhábor...

Kampányfogás a III. világháború gondolata?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor is úton-útfélen erről beszél, az origón pedig már külön rovata van a harmadik világháborúnak. Gyakorlatilag tényként kezelik. Íme:

[link]

Országos pánikkeltés zajlik abból a célból, hogy továbbra is hatalmon maradjanak.

"A rémhírterjesztés a köznyugalom elleni bűncselekmények csoportjába tartozó bűncselekmény. E bűncselekmény során zavar vagy nyugtalanság keltésére alkalmas hamis tényállítások vagy híresztelések által sérül a köznyugalomhoz fűződő társadalmi érdek." (Wikipédia)

2024. máj. 27. 09:03
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

30: Bevallom, én is így gondoltam, nem csak 16-os. Abból gondoltam, hogy félsz, hogy arról írtál, szerinted bármelyik pillanatban kitörhet a 3. világháború. Márpedig, ha ezt tényleg így gondolod, és mégsem félsz, annak két magyarázata lehet:

1. elpusztíthatatlan robot vagy, akiben egy világháború se tudna kárt tenni, vagy

2. ostoba vagy.

2024. máj. 27. 12:03
 32/58 anonim ***** válasza:
53%

21: normális embernek elég rettegtetés az is, ha hirtelen mindenhol fontos lett a sorkatonaság újra bevezetése, plusza a magyarázatok hozzá:

Tessék:

[link]

[link]

[link]

Bár kétlem, hogy idegennyelven tudnál a sorok közt olvasni.

Nyilván az 1 agysejteddel neked a neves német újságok mind fasiszta lapok.

2024. máj. 27. 12:18
 33/58 anonim ***** válasza:
72%

"Hm... '14-ben az 1. Világháború kezdődött."

Írt oda a kettö közé egy "és" megy egy "is" szócskát. Melyikkel vannak nehézségeid?

2024. máj. 27. 12:21
 34/58 anonim ***** válasza:

Jelzem, Hitlert is ugyanez a háttérhatalom építette fel. Sokáig nem vették komolyan a népek a nárcisztikus, pszichopata, őrjöngő festőművészt, mígnem meg nem csináltatták vele a sörouccsot, majd lángokban állt a Reistag, s nem sokkal később egész Európa.

USA és Anglia pontosan ugyanígy üzleteltek a háborúval, s Hitler volt abproxyháborújuk levezénylője.

A végén vagy saját elhatározásából öngyilkos lett, vagy sugalmazták, így is, úgy is megpusztult volna, mint a tisztjei, akiket végigüldöztek a világon, mert sokat tudtak!

2024. máj. 27. 12:31
 35/58 anonim ***** válasza:
29%

Nem Orbán áll elő minden héten egy új háborús szlogennel. Trusk, Macron, Merkel, Solcz, angolok : "európa békekora véget ért" "európa a háború korszakába lépett". Leyen, Manfréd Véber : "be kell vezetni a sorkötelezettséget". Eu választások után bevezetik. Észre sem veszed és már mész is a frontra ez nem játék.

A nyugat már Ukrajnába akar katonákat, ott akar kiképzlést. Már Ukránokkal akarják az orosz területeket lőni. Az oroszok behúzzák Kínát, Iránt és más keleti népeket a háborúba. Secperc alatt hatalmas háborúk lesznek

2024. máj. 27. 12:46
 36/58 anonim ***** válasza:

A harmadik lehetőség pedig az, hogy mivel úgysem tudok ellene mit tenni, így nem parázok rá, hanem élvezem az életem. Ha ez nem jutott eszedbe, akkor nem én vagyok az ostoba.

2024. máj. 27. 12:54
 37/58 anonim ***** válasza:
64%

Ez pont olyan mint amikor az összes kretén orbánista a németeken röhögött, hogy spórolnak az energiával, aztán amikor kiderült hogy igazuk volt, akkor meg nem is emlékeztek mennyire hülyék voltak.

Szerinted milyen gyorsan fogynak el a kiképzett hadrafogható korosztályok?

Nem kell utána számolni, megtettem helyetted.

12 év múlva egyetlen kiképzett hadköteles férfi sem lesz, mert mind betölti az 50. életévét.

Csak a csüngőhasú meg a propagandistái még nem tartanak ott, hogy eezt átgondolják. Pláne választások előtt.

2024. máj. 27. 13:00
 38/58 anonim ***** válasza:
37-es és mihez kellene nagy számú kiképzett hadköteles férfi, ha nem lesz háború?
2024. máj. 27. 13:02
 39/58 anonim ***** válasza:
11%

37# Teljesen más. A németek azért spóroltak az energiával, mert akkora gyökerek hogy leállították az atomerőműveiket így sorban, mert majd ők átállnak a zöld energiára. Eközben ugyanúgy megy a környezetszennyezés ezerrel szóval ez demagógia.

Orbánnak pedig teljesen más, rajta kívül álló okok miatt kellett spórolnia. Ugyanis az EU elhibázott szankciói miatt megnőtt az ára a világpiaci olajnak, gáznak. Nem ugyanaz

A németeken most is röhögök, hogy milyen idióták

2024. máj. 27. 13:03
 40/58 anonim ***** válasza:

Nem nagyszámú, hanem egyetlen sem lesz.

Svájc időtlen idők óta semleges és mégis kiképzi az embreket, mert az ördög nem alszik.

2024. máj. 27. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!