Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mihazánkosoknak nem halt...

A mihazánkosoknak nem halt meg rokonuk, ismerősük a koronavírusban, hogy ennyire vírustagadók?

Figyelt kérdés

Mert nekem simán volt vagy 3 ismerősöm aki elkapta és belehalt, ráadásul ők is vírustagadók voltak általában.

Nem éreztétek magatokat kellemetlenül amikor mondjuk maszk nélkül teleköhögtetek valami olyan teret, ahol gyerekek vagy idősek voltak? Ami mondjuk koronavírus nélkül is elég undorító dolog.

2024. máj. 26. 23:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is meghalt ismerős kovidban. A hivatalos statisztika szerint abban. valójában a kései kezelés vagyis a nem kezelés miatt későn került be, mivel nem vették komolyan hogy beteg, erős tüdőgyulladással antibiotikumot nem kapott , lélegeztetőn megfullasztották háton fektetve ami eleve hibás eljárás.

Nekem egy erősebb influenza volt nem jelentettem senkinek ,végig melóztam, ivermectint szedtem,és antibiotikumot meg gyógyteákat propoliszt.5 nap volt elmúlt. Viszont több ismerősöm meghalt közvetlen oltás után egészséges nem túlsúlyos emberek. Hirtelen szivleállás 26 évesen ,2 hónap alatt lezajló megállithatatlan rákosodás.

2024. máj. 27. 07:10
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

A covidtól senki nem halt meg, a covid járvány alatt haltak meg emberek.

Vírustagadók nem nagyon vannak, a covid veszélyességét elutasítók vannak.

Én nem köhögtem tele semmilyen teret és nem is láttam ilyet, ellenben olyat többször, hogy a maszkos néni felhajtotta a maszkot, megnyalta az ujját, hogy a zacskót ki tudja nyitni. Vagy kisgyerek szájából vette ki a hagymát, almát, stb. és visszatette a polcra

2024. máj. 27. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
3%

Nekem több közeli es távoli ismerős is meghalt a *fizer* után. Mindannyian valamilyen vérrögben; stroke, bél egyik fő ere elzáródott, szívmegállás. Idősebbek voltak igaz. Es az is hogy más rokon is halt meg agyverzesben évekkel a kovid előtt. Itt az a fura hogy ezek az emberek mind 1 éven belül (vagy inkább fél), és mind az említett vérrel, vagy szívvel kapcsolatos baj miatt.

Én is voltam többször is kovidos, nem vagyok oltva, és egy megfázás jobban megvisel, a kovid max 1-2 napig rossz.

Most is van olyan rokon aki makk egeszséges volt, egeszségesen is él, és valami nem azonositott szívproblémája lett. Ő is oltott.

Fiatalabb nőknek meg a ciklusaik borultak meg.

2024. máj. 27. 08:57
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
Minden válaszomat törölték, mert le mertem írni az igazat és az nem egyezik a narratívával! Többet nem írok, mett ezt is törlik!
2024. máj. 27. 09:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Én nem szavaztam le senkit mert érdekes amiket itt hallok. Mi beadattuk a nyugati vakcinákat és szerencsére senkinek se lett baja. Az meg hogy évek után mi jön elő, nem tudom ráfogható-e az oltásra.

Úgy tűnik, hogy az én buborékom, 30~ ember plusz a munkahelyi (200 ember), netes ismerősök nem elég nagy minta ennél az esetnél.

Mindenesetre reméljük, hogy ezeket a mellékhatásokat kiküszöbölik aztán nem lesz baj belőlük többet.

2024. máj. 27. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:
22%
#2 A 60+-osok sem a kínai oltástól haltak meg, hanem a covidtól. Azért mert nem volt rájuk elég hatásos a kínai oltás.
2024. máj. 30. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyanokat, akik állítólag még a kötelező védőoltásokat sem adatták be a gyereküknek, mondván, hogy attól bajuk lesz és meghalnak, hogy a covid alatt milyen hisztit csaptak az is borzalmas volt. Annyi ostobaságot hordtak össze, annyi konteót és néha elég agresszíven nekünk ugrottak, amikor ellent mondtunk nekik.

Sokan haltak bele, vagy szenvedtek maradandó, esetleg hosszú távú károsodást, de őket nem lehetett meggyőzni.

Talán az edukáció hiánya.

aug. 12. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!