LMBTQ tagok szivárványos géppuskát kapnak majd ha kötelező sorkatonai szolgálatot bevezetik?
Amerikai barátaink sikeresen kirobbantották az orosz-ukrán háborút, sőt mostanára már ott tartunk, hogy Európa országai fontolgatják a sorkatonai szolgálat bevezetését.
Azahriah koncerten hizlalt LMBTQ tagok mit fognak csinálni ha indulni kell az orosz frontra?
"A gyenge 40-50 kilós, az elkényelmesedett, affektáló, tükör előtt órákig álló kisfiúkból lehet rendes katonát faragni ha szükség volna rá?"
Ez a kérdés akkor lenne jogos, ha
1. A meleg férfiak többslge ilyen lenne, de nem ilyen. (Már csak azért sem mert elöregedő nemzet vagyunk.)
2. A heterók közt nem lenne pont ugyanennyi nyámnyila fiatal srác, aki amúgy totál életképtelen
A kérdező fizetett troll lehet, cél:
1 Meleg téma felszínen tartása,
2 USA robbantotta ki a háborút Ukrajnában,
3 Azahriah-t is meszelni kell
(tett egy-két kellemetlen megjegyzést a kormányra)
"ha indulni kell az orosz frontra" - fideszes
propaganda hazugság
A #13 -as meg Orbán fóbiás lapos Föld hívő.
Nem tud gondolkodni, nem lát tovább a libsi propagandán túl…
#12 Hol láttad, hol írtam, hogy csak melegek közt van ilyen “kisfiú”?
Van a heterók közt is szép számmal.
Én pontosan arra világítottam rá, hogy ez nem identitás fügvénye.
De pont ma egy elemző mondta ugyanezt. A mai generáció tele van elhízott, vagy fizikailag alkalmatlan ( kisfiús test ), vagy szellemileg alkalmatlan állapotban.
Ergo hiába van 5 millió katonakorú fiatal, ha azokból max 1-2 millió alkalmas katonai szolgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!