Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zenecsatornát sem lehet...

Zenecsatornát sem lehet hallgatni LMBTQ propaganda megjelenése nélkül?

Figyelt kérdés

LMBTQ zászló az MTV Hits logójában:

[link]

máj. 25. 23:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
31%

#30:

1. Nem a szivárványos zászlóról volt szó, hanem a kettősmércéről. A brüsszelezős tanározós szöveggel meg összemosol különböző dolgokat, amikkel KÜLÖNBÖZŐ kritikákat fogalmaz meg a kormány.

2. Nem rettegek, tévedés - bár bevallom, eléggé kényelmetlenül és feszélyezve érzem magam, mikor próbálkoznak vagy nyomulnak a melegek és erre most nyugodtan rásütheted, hogy "Hehe, végre átérzed mit élnek át a nők nap-mint-nap, mikor fűzögetik őket a 150 kilóstól a 30 évvel idősebben át a szakadt perverzig."

De mielőtt erre a vonalra akarnád elvinni, közlöm:

1. Azért alakult ki egy protokoll, ami a hölgyeknek előjogokat biztosított és mellette védelmet a kéretlen nyomulással szemben meg annak idején elfeledett íratlan szabályok, mint zsebkendő elejtés és egyebek, amikkel jelet adott a nő és aki nem tisztelte azt leállították, ha nem értett a szóból (de csak akkor) hátravitték. Ezt pont a feministák bontották le a "nekünk is jogunk van úgy szexelni, mint egy férfi" dolgokkal.

2. Inkább a feketékhez, migránsokhoz hasonlít. 1-2-t még visszautasít a csaj, de mikor valami miatt veszettül nyomulnak rá, akkor mondjuk az 5. vagy 10. ilyen "nem tudhatod, amíg nem próbáltad" jellegű nyomulás esetén mennyire örül a szerencsétlen csaj, mikor egyre többektől kapja meg, hogy ő micsoda rasszista, xenofób, kirekesztő??? Mert mondjuk az senkinek nem tűnik fel, hogy kioffol 50-100 különféle fehér srácot vagy a mintázat, hogy pl. bizonyos típusoknak esélyt sem ad. De mikor a feketének vagy a migránsnak nem ad esélyt, a többediknek, akkor már a környezete, csoporttársak, stb. is push-olja, hogy talán rasszista lehet.

Na, ami már a nők esetében eljutott idáig, meg a boldog INTERRACIAL párok ábrázolása filmeken, plakátokon (és valamiért szinte mindig a nő volt a fehér a férfi meg a másmilyen), UGYANANNAK vagyunk a kezdetén jelenleg.

Én tisztában vagyok a saját identitásommal és nem vagyok homofób, sőt, úgy alapvetően prűd sem. Viszont mivel tudom mit éltem át én gyerekként, mikor vittek bele a rosszba a békacigiztetésen át a cigizés, füvezés és ha még mélyebbre süllyedek, akkor a keményebb drogok, amikért UTÓLAG hálás vagyok, hogy kaptam a pofámra. Mert akkor úgy láttam jónak, hogy tartozni akarok valahova és talán ma már nem élnék. Nem egy akkori társam halt meg különböző dolgokban. Volt aki a vonat tetején utazott én is megtettem párszor, csak akkor még dízelmozdonyok voltak felsővezeték nélkül és üldözött is a bakter, csak gyorsan szaladtunk. Mikor elterjedt a szélessávú internet néztünk videókat arról, hogy milyen amikor embereket lefejeznek meg élve kínoznak, feltrancsíroznak. Kutyás, lovas és mindenféle szexet is néztünk. Puszta kíváncsiságból. Tudtommal egyikünk se lett betegesen perverz vagy sorozatgyilkos, többségünknek már családja van azóta.

Viszont nagyon aggasztó azt látni, hogy ennyire relativizálják a dolgokat, ennyire nincs már nemhogy a szülőnek, de még a hatósági közegnek sem visszatartó ereje.

Nem azzal van bajom, hogy vannak LMBTQ emberek. Azzal van a bajom, hogy divattá tesszük, példaképként állítjuk be, illetve a világ legtermészetesebb, legnormálisabb, legkövetendőbb dolgának.

A kövér embereket sem cseszegetem, elég baj az neki, hogy tönkreteszi magát, de a body positivity-től ugyanúgy hányok. És nézd meg, hogy elég volt egy kampány és hirtelen mennyi "pajzsmirigybeteg" coming out-olt... Aki napi 4-5000 kalóriát bevisz és alig mozog. Neki ilyen a testalkata, a genetikája, tessék őt békénhagyni. És egyre fiatalabb korban kezdődik, amikor még a mai ELŐSZERETETTEL shamingelt politikusaink is fittek voltak. Most meg 14 meg 20 évesen is gurulnak emberek. Fiúk, lányok egyaránt. Vaaagy ott a másik véglet, minél durvább szintetikus porokkal felfújt izomzat meg 18 évesen megműttetett kacsaszáj (akkor már nem szólhat bele apu-anyu, a sugar daddy meg ad rá pénzt), hiszen a LÁTVÁNY a lényeg. A küllem, a külsőség.

"Azt hiszitek, hogy attól lesztek férfiak mert veritek a nőket, utáljátok a melegeket, harcoltok brüsszel ellen és focit nétek éjjel nappal."

Na most ki jön sztereotípiákkal meg "ha nem velünk vagy, akkor ellenünk" megosztottsággal?

Nem nézek focit, nem ütöttem még meg nőt (úgy, hogy páran közel voltak hozzá, de inkább elküldtem őket a búsba) és nem gondolom, hogy a férfiasságomat csökkentenék a melegek, normál esetben még több nő is maradna.

Csak divatba nem kéne hozni, mert így is elég nagy probléma, hogy a Z generációs ifjúság átesett a ló másik oldalára és a wannabe sugar ribik és a PUA tanoncok kivételével egyre növekvő számuk még huszonévesen is szűz (annyi különbséggel, hogy a nők saját választásból, szorongásból és szekunder férfigyűlöletből - azaz neki személyesen nem volt tapasztalata, az anyukája viszont megjárta a biológiai apukával vagy az interneten olvassa, hogy mikről beszélnek a férfiak és neki inkább nem is kell, csak kutya meg cica) a férfiak pedig többnyire mert nem tanította őket senki, hogyan kéne normálisan közeledni a nőkhöz vagy túl magasra teszik a lécet, vagy nem teszik magasra, de eleve úgy gondolják, hogy átugorhatják az udvarlási szakaszt és minimalizálhatják a kockázatokat (meghívtad, beleöltél időt-pénzt-energiát és ghostingolt... a sokadik) és csak a puncit kapják, hiszen ezt hirdeti a média, hogy milyen könnyen kaphatók a lányok, csak meg kell találni őket...

Akárcsak a milliós fizetéses munkahelyeket és így tovább.

Szóval ilyen mezőnyben, meg hogy Japánban meg Dél-Koreában már digitális karaktereket vesznek feleségül meg náluk még komolyabb demográfiai problémák vannak szerinted mennyit segít, ha még megfejeled azzal, hogy a pizsipartin nyugodtan nyaljátok meg ujjazzátok meg egymást, legyetek egymás nem csak lelki, de testi jóbarátnői is, ahogy a férfiaknál szintén, a kevésbé domináns öltözzön nőnek, gyantáztasson és úgyis nagy divat az anál, így meg már olyan mindegy, hogy milyen nemű egyednek dugod bele ugyanabba a lyukba.

Benned ilyenkor tényleg nem szólal meg a vészcsengő?

máj. 26. 12:47
 42/53 anonim ***** válasza:
42%

#34: "A kutyát nem érdekelte, hogy gondolnak-e a vegánokra is a répával meg a humusszal, hogy ne kelljen sonkás péksütit enniük."

Engem sem érdekel, amíg nem akarják mesterségesen drágítani a húst meg pl. a libatömést betiltani (figyelem: Brüsszelben is nagy hagyománya van ám!)

Sőt! Személy szerint a rovarokkal sincs bajom, mert egészséges. Bár az is "állati" eredetű. Azzal már annál inkább, mikor nekem kéne meghúzni a nadrágszíjat azért, hogy az egykori gyarmatosító nagyhatalmaknak (akik miatt a harmadik világ túlszaporodó éhezői szenvednek) továbbra se kelljen önmérsékletet tanúsítani.

Mikor nekem kellene plusz 5 kukának helyet csinálnom a lyuk méretű nagyvárosi lakásomban, hogy szelektíven gyűjthessem a szemetet, hogy a gyártók évről-évre egyre több műanyagszemetet gyártsanak. Meg poffá őröljék, hogy még több mikroműanyag legyen, ne csak az óceánból jöjjön vissza.

Vagy mikor nekem kell TÖBBET fizetnem azért, hogy MÉG MELLETTE kényelmetlenebbül is élhessek pl. az összenyomásmentes flakonvisszaváltással.

Ha VALÓBAN védjük a környezetet, akkor

1. Ezt demokratikusan kivitelezhetetlen, kizárólag diktatórikusan lehetséges. Kuss és ez van, a tudósok mondták (1 ezreléke a társadalomnak) a maradék 99% pedig elfogadja, különben golyót kap.

2. Fizessen az többet vagy kényelmetlenítsük meg annak az életét, aki NEM védi a környezetet. Aki veszi a sokadik energiaitalt, kispalackos vizet, stb. És kompenzáljuk belőle azokat, akik hajlandóak változtatni.

Ne a kimért Aldis meg Lild-s termék legyen drágább és a zacskós az olcsóbb meg az akciós.

Ne a patroncserés buborékos csapvíz legyen literárra vetítve drágább, mint ha zsugorral hordom haza.

Ne az árammal való hűtés-fűtés legyen drágább, mint ha ugyanezt gázzal csinálnám. És ha ennyire nem megy az ITER, akkor be kéne indítani Franciaország maradék atomerőműveit is, nem áramtőzsde meg anyámkínja. Ilyen szellemi tőkével, ami Európában van, Nikola Tesla forog a sírjában... Már rég ingyen kellene lennie az áramnak és arról kellene üzemelnie mindennek fosszilis energia helyett.

máj. 26. 12:59
 43/53 anonim ***** válasza:
43%

"Miközben mi azzal vagyunk elfoglalva hogy vannak a világon b.zik..."

Igazad van! Ezért tartunk ott, ahol. Nyilván Dubaj meg Quatar is nyomorog, jó szar lehet ott az élet, nem? Köztudott, hogy az LMBTQ elfogadottsága a LEGFŐBB OKA a jólétnek. Na, pontosan az ilyen logikai következtetések miatt van 14 éve Fidesz kétharmad.

"Nem, azért megy ilyen jól nekik mert minden tanult osztrák reggel elmegy dolgozni a normális munkahelyére és értéket képvisel a munkájával. A magyarok maximum összeszerelni tudnak meg mérgező anyagokkal dolgozni."

Az esetleg nem lehetséges, hogy ugyanazért, amiért Bill Gates többet TUD fizetni a kertészének, medencetisztítójának, fűnyíró emberének, mint pl. a keszthelyi önkormányzat a Festetics kastélyban UGYANEZEN SZEREPEKET betöltő emberének?

Kérdés persze, hogy egy globális szabadpiacon AKAR-E többet fizetni. Illetve ad-e akkora plusz értéket a többletbérezés számára, vagy csak ablakon kidobott pénz.

Esetleg a PROTEKCIONISTA politika miatt évről-évre nehezítik még az EU-n belüli munkavállalók helyzetét is, nemhogy pl. szökött észak koreaiakat buszoztatnának, aztán kosztért és kvártélyért örömmel dolgozna, ha kicsit lustul, akkor csak meg kell mutatni neki Kim Jong Un fényképét és máris rohan vissza dolgozni, még egy nyelvet sem kell beszélnetek.

Persze tudjuk, ez embertelen meg meghaladott meg rabszolgatartás. De attól még a közgazdasági tény közgazdasági tény marad. Gazdagabb ország többet tud fizetni OTTHON ugyanazért a munkáért.

Többek között ezért NÁLUNK gyártják a BMW-t, Mercedest, Audit, nem pedig otthon. Mert ott UGYANAZÉRT a munkáért többet kéne kifizetni a cégnek, így kevésbé lenne versenyképes.

máj. 26. 13:06
 44/53 anonim ***** válasza:
47%

43# - Dubaj kihasználta a végtelen olaját, hogy egy elit túrista országot varázsoljon magából. Magyarország a fidesz vezetésével mit használt ki a gyönyörű magyar kultúrából, az ivóvízkészletből, a legjobb minőségű termőtalajból, a rengeteg okos és innovatív emberből? Semmit. Csóró, semmirekellő munkaerőt kínál a nyugatnak és kizsákmányolja az embereket.

- Ha az oktatást és az életszínvonalat te is annyira felhúznád mint az osztrákok, hogy otthon már csak mérnöki, irodai, kreatív munkára kell szinte ember, akkor te is külföldön végeztetnéd a kuli munkát.

Amúgy elárulom neked, hogy az osztrákoknál mindenhol 5 kuka van az utcán és kulturáltan a sörösüvegeket is a kuka tetejére, mellé szépen leteszik amikor tele van, és nem szétdobálják meg összetörik mint a magyarok. A szemetet pedig 2-3 naponta elviszik, nem hetente egyszer. A környezetük pedig csodálatosan szép és nem engedik beépíteni a természetes területeket, ügyelnek az erdőkre, hegyekre.

A gyárak hulladékkezelési szabályait pedig a KORMÁNY szabályozza. Azok akik környezetvédelmi engedély nélkül engedik működni a gödi samsungot mert nekik semmi kifizetni azt a havi 10 milliós büntetést az 1 milliárdos bevételből.

Még mindig az az igazság, hogy ők csinálják jó és mi csináljuk szarul. Ez meglátszik az emberek intelligenciáján, egészségén, hozzáállásán, életkörülményein. Márpedig ha jobb akarsz lenni, akkor te se a cigánytelepre mész tanulni (oroszország, kína, stb) hanem olyan helyre ahol tőled jobban élnek.

máj. 26. 13:32
 45/53 anonim ***** válasza:

40# én meg sosem dolgoztam összeszerelőként.

Mondjuk nyilván ilyen ótvaros, szar oktatás mellett nem kell csodálkozni, ha a társadalom nagyja csak odáig jut el. Nyilván valakinek ezt is meg kell csinálni, mert ha nem csinálna meg senki az se lenne jó..legalábbis nekem biztos nem lenne jó, mert a végén nekem kellene megcsinálni.

Nekik meg kell valami szórakozás, meg odavetett csont amivel elvannak.. így szépen csontig be vannak szopatva ezzel az agymosó propagandaval... És akkor ki is lyukadtunk ehhez a kérdéshez..

máj. 26. 13:49
 46/53 anonim ***** válasza:

“ Tudtommal egyikünk se lett betegesen perverz vagy sorozatgyilkos, többségünknek már családja van azóta.”

Akkor nem értem miért fosol attól, hogy a gyereked meleget lát? Hisz akkor ő sem lesz az, ahogy te se lettél beteges perverz, sorozatgyilkos, pedig állításod szerint előszeretettel néztél ilyet.

Máskülönben: Ne a melegekre fogd a társadalom öregedését. Ekkora baromságot! Ez a jóléti társadalom rákfenéje, mert az önmegvalósítás és hedonizmus előtérbe került, mert van miből. Senki nem akarja már az életet a gyereknevelés oltárán feláldozni. Nekünk is van egy, és 100% hogy nem lesz több.

máj. 26. 14:16
 47/53 anonim ***** válasza:
42%
46# Azóta bejött a fidesz szavazóknak a gyűlölködés is. :D
máj. 26. 14:54
 48/53 anonim ***** válasza:
BE Proud!
máj. 26. 15:08
 49/53 anonim ***** válasza:

#44: Bős-Nagymaros megvan? Mi lett az eredménye?

Szóval nosza, hajrá, ha te szakértője és tudósa vagy a témának, bármikor szeretettel várnak. Nincs olyan politikus semmilyen pártoldalon, aki ne akarna több pénzt.

Ha viszont ökörség, akkor minden pártszín uralkodása esetén ökörség.

Egyébként meg nem tudom feltűnik-e, hogy pont emiatt ekézik a kormányt. Hogy szállodaiparban érdekelt és jönnek. Jönnek a turisták és itt hagyják a pénzüket nálunk.

Ha az oktatást és az életszínvonalat felhúzod, azzal még csak egy halom nyavalygó bölcsészt meg okoskodó mérnököt teremtettél, akik egymást szopják fel egy romkocsmában keseregve.

Egyetlen Föld van kimerülő, csökkenő erőforrásokkal és rá egyre többen, akik ki akarjuk aknázni. Az oktatás azt is jelenti, hogy felméred, annyi pénzed sosem lesz, mint Nyugatnak, ezáltal ő mindig előnyben lesz hozzád képest, ugyanakkor azt is, hogy az életszínvonal kontraproduktív (Buddha) és az anyagi javakhoz való ragaszkodással önmagad számára hozol létre börtönt. Egy bangladesi vagy kínai örömmel és vidáman, boldogan él olyan életszínvonalon, amitől te viszolyogsz, miközben a munkabírása többszöröse a tiednek kulimunkák terén.

Tehát te leszel leghamarabb lecserélve, rád lesz a jövőben a legkisebb szükség, mert ahhoz nem vagy elég gazdag, hogy te diktálj a bársonyszékből, de cserébe túl magas az életszínvonalad, túl nagy az ökológiai lábnyomod és mellé még a pofád is, az alázatot pedig hírből sem ismered.

Mikor ezzel szembesülsz, akkor az hidd el, nem jó. Az egész addigi világképed omlik össze, ami arra épült, hogy te különleges vagy, hópihe, mindenki más nem, de te igen. Te átlag feletti vagy, illetve a környezeted is, ti amolyan elit-alakulatba születtetek, mindenki más a határon túl nem.

"kulturáltan a sörösüvegeket is a kuka tetejére, mellé szépen leteszik amikor tele van, és nem szétdobálják meg összetörik mint a magyarok."

A japánok meg becsomagolják a szemetet és szépen elrendezik, mielőtt bedobják a kukába. Minden népnek megvannak a kulturális szokásai. A miénk még elég régről ered, nagyon hosszú idő, mire változik.

És tudod, ragadós. Csoporthatás. Hiába neveled normálisan a fiatalt, ha azt látja, hogy a társasága 70%-a hanyag és tróger, akkor előbb-utóbb ő is az lesz, ha ő nem, akkor jövőhéten már 80, utána meg már 90% lesz tróger, mert az egyik beáll őket majmolni, mások meg inkább keresnek valami alternatív vegán-hippi-zerowaste társaságot és kész is a megosztottság.

máj. 27. 07:24
 50/53 anonim ***** válasza:
Sokat elmond a jobboldal mentàlis àllapotàròl hogy egy iyen kèrdèsnek 5 oldalnyi vàlaszt szentelnek 😂
máj. 27. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!