Zenecsatornát sem lehet hallgatni LMBTQ propaganda megjelenése nélkül?
#10 Max az Egyesült Királyságban 1 hétre. Itt egész hónapban.
06.02
Born This Way: MTV Pride
06.21
22:00
Love Is Love! Pride Icons
Nem csak ez a kettő fog menni, fog még menni más is ezeken kívül.
"Amúgy ki a franc néz mtvt 2024-ben?"
A zenék igényesek.
Amit #2 írt, igaz.
"Az Euroviziós Dalfesztiválon mi volt?! Tiszta LMBTQ propaganda volt! És ki nyerte? EGY ronda pasas a miniszoknyájában?!"
Már adják azt a klipet: Nemo - The Code. A klipje szar, a zene nem rossz.
16:00 - 19:00
Top 50 Pride Party Anthems!
Egészhónapos MTV Pride.
Ki tudja, hogy egyszer nem egész éves lesz-e az MTV Hits helyén!
Ki nem szarja le? Egyedül az zavar, hogy ha valahova valaki kitesz egy nyamvadt szivárványos bármit, akkor azon összevesznek az emberek. Szegény szivárvány.. én nekem csak a fizika órán tanult optika jut róla
Engem sose ért még az életem 40+ éve alatt semmilyen hatás ami alapján elkezdene érdekelni ez a téma..
Akit ez zavar az valami látens nemi identitással küzd magában?
Észre se vennék ilyet.. mást ez miért zavar?
Akik szerint ezen felháborodni gyerekes olyan szívesen betenném 1-1 másik csatorna vagy weboldal logójába például ezt, hogy egész nap ezt nézhesse vagy kapcsoljon el: [link]
De kíváncsi lennék, hogy ha ilyen pólóban szaladgálnék a körúton meg mennék be romkocsmákban békésen kérni 1-1 sört, hányan állnának belém az ELFOGADÓ LIBERÁLISOK közül.
#13 Nem az zavar, hogy kikerült a szivárványos zászló. Az, hogy bezárják az MTV Hits-et egy hónapra.
#14 Nem.
#15 A liberálisok nem vernek agyon.
#16 :D
#16: Ne terelj. Lehet bármilyen önkényuralmi szimbólum, amit viszont felismersz és TILTOTT, BÜNTETENDŐ is némelyik.
Érdekes, a kínai elnök látogatásakor Tibet zászlókkal trollkodó hülyegyerekek sem fogták fel, hogy ha más meg mondjuk horogkeresztes pólóban szeretne jegyet váltani a Dohány utcai zsinagógába, vajon
1. Beengednék-e.
2. Mennyi idő alatt érne ki a rendőr, akik igazoltatnák, hogy akkor ez most ilyen meg olyan bírság lesz, jegyzőkönyv, stb.
Na? Már Gyurcsány idején is ugyanez volt, ezek ellen mégse diktatúrázott a balliberális szabadságegyenlőségpárti oldal, hanem tapsolt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!