Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zenecsatornát sem lehet...

Zenecsatornát sem lehet hallgatni LMBTQ propaganda megjelenése nélkül?

Figyelt kérdés

LMBTQ zászló az MTV Hits logójában:

[link]

máj. 25. 23:39
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

#10 Max az Egyesült Királyságban 1 hétre. Itt egész hónapban.

06.02

Born This Way: MTV Pride

[link]

06.21

22:00

Love Is Love! Pride Icons

Nem csak ez a kettő fog menni, fog még menni más is ezeken kívül.

"Amúgy ki a franc néz mtvt 2024-ben?"

A zenék igényesek.

Amit #2 írt, igaz.

"Az Euroviziós Dalfesztiválon mi volt?! Tiszta LMBTQ propaganda volt! És ki nyerte? EGY ronda pasas a miniszoknyájában?!"

Már adják azt a klipet: Nemo - The Code. A klipje szar, a zene nem rossz.

máj. 26. 00:13
 12/53 A kérdező kommentje:

[link]

16:00 - 19:00

Top 50 Pride Party Anthems!

Egészhónapos MTV Pride.

Ki tudja, hogy egyszer nem egész éves lesz-e az MTV Hits helyén!

máj. 26. 00:18
 13/53 anonim ***** válasza:
50%

Ki nem szarja le? Egyedül az zavar, hogy ha valahova valaki kitesz egy nyamvadt szivárványos bármit, akkor azon összevesznek az emberek. Szegény szivárvány.. én nekem csak a fizika órán tanult optika jut róla

Engem sose ért még az életem 40+ éve alatt semmilyen hatás ami alapján elkezdene érdekelni ez a téma..

Akit ez zavar az valami látens nemi identitással küzd magában?

Észre se vennék ilyet.. mást ez miért zavar?

máj. 26. 00:26
 14/53 anonim ***** válasza:
49%
Bemondják a kis szivárványos zászlót vagy mi? Ha csak hallgatod nem halál mindegy mi van a képernyőn? :D
máj. 26. 00:30
 15/53 anonim ***** válasza:
28%

Akik szerint ezen felháborodni gyerekes olyan szívesen betenném 1-1 másik csatorna vagy weboldal logójába például ezt, hogy egész nap ezt nézhesse vagy kapcsoljon el: [link]

De kíváncsi lennék, hogy ha ilyen pólóban szaladgálnék a körúton meg mennék be romkocsmákban békésen kérni 1-1 sört, hányan állnának belém az ELFOGADÓ LIBERÁLISOK közül.

máj. 26. 00:33
 16/53 anonim ***** válasza:
25%
Valszleg észre se venném. Fel se ismertem elsőre.. de sebaj.
máj. 26. 00:48
 17/53 A kérdező kommentje:

#13 Nem az zavar, hogy kikerült a szivárványos zászló. Az, hogy bezárják az MTV Hits-et egy hónapra.

#14 Nem.

#15 A liberálisok nem vernek agyon.

#16 :D

máj. 26. 01:00
 18/53 anonim ***** válasza:
33%
Hat szerencsére jön a jó idő. Szar téve helyett javaslom a nagy sétákat a természetben. Bár.. lehet lesz szivárvány. Mostanában elég csalfa az időjárás.
máj. 26. 01:07
 19/53 anonim ***** válasza:
12%
Ott van utána a party szó. Összeolvasva b party😅
máj. 26. 01:28
 20/53 anonim ***** válasza:
31%

#16: Ne terelj. Lehet bármilyen önkényuralmi szimbólum, amit viszont felismersz és TILTOTT, BÜNTETENDŐ is némelyik.

Érdekes, a kínai elnök látogatásakor Tibet zászlókkal trollkodó hülyegyerekek sem fogták fel, hogy ha más meg mondjuk horogkeresztes pólóban szeretne jegyet váltani a Dohány utcai zsinagógába, vajon

1. Beengednék-e.

2. Mennyi idő alatt érne ki a rendőr, akik igazoltatnák, hogy akkor ez most ilyen meg olyan bírság lesz, jegyzőkönyv, stb.

Na? Már Gyurcsány idején is ugyanez volt, ezek ellen mégse diktatúrázott a balliberális szabadságegyenlőségpárti oldal, hanem tapsolt neki.

máj. 26. 01:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!